Dominic West crede ca nu el ar fi trebuit sa joace rolul Printului Charles in „The Crown”: „Au ales persoana gresita”

1
De Maria Constantin
9 mai 2022

Oferta de a-l interpreta pe Charles l-a luat prin surprindere pe actorul englez.

„The Crown” va continua cu al cincilea si al saselea sezon. Deocamdata au inceput filmarile la al cincilea sezon, anunta Marie Claire, publicatie care a aflat o informatie surprinzatoare din culisele serialului: Dominic West nu se astepta sa fie ales pentru a interpreta rolul Printului Charles.

Actorul in varsta de 52 de ani a dezvaluit ca le-a spus producatorilor ca au ales persoana gresita si ca are anumite rezerve.

Lectia emotionanta de viata pe care Printul Harry vrea sa le-o transmita copiilor sai

„E destul de descurajant fiindca nu vad nimic din el cand ma uit in oglinda. Am tinut sa le spun producatorilor ca au distribuit persoana gresita. Dar ei au explicat ca acesta nu e un show de imitatie. Insa a fost dificil fiindca este o persoana reala celebra”, a marturisit el pentru Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Dominic are, totusi, mai multe in comun decat stia cu Printul de Wales. Sotia actorului, Catherine Fitzgerald are o prietenie veche cu tatal printilor William si Harry, avand si o pasiune comuna: gradinaritul.

Serialul „The Crown“ va avea un nou personaj: studenta Kate Middleton

Coincidenta continua, intrucat Dominic si Charles locuiesc la mica distanta unul de celalalt: locuinta actorului se afla in apropierea proprietatii Highgrove a printului, se mentioneaza in revista.

Dominic West, in duet cu fiul sau

In al cincilea sezon, Dominic va continua rolul pe care l-a detinut anterior Josh O’Connor. Serialul va prezenta viata familiei regale britanice in anii ’90, inclusiv mediatizatul divort al Printului Charles si Printesei Diana.

Dominic va fi acompaniat pe scena de fiul sau, Senan West, care il va portretiza pe Printul William, dupa ce inregistrarea de la auditii a atras atentia producatorilor.

Data lansarii noului sezon nu a fost confirmata.

Foto: depositphotos.com