Dupa ce si-a recastigat libertatea, Britney Spears mai vrea un copil: „Ma intreb daca va fi fetita“

1
De Maria Constantin
21 nov. 2021

Dupa ce a scapat de tutela sub care a trait 13 ani, vedeta are planuri de viitor.

La capatul unui proces istovitor, Britney Spears si-a recapatat libertatea de a-si trai viata asa cum doreste. Vedeta in varsta de 39 de ani isi doreste acum inca un copil.

Britney a postat marti pe Instagram o imagine interesanta, in care un copil caruia i se va d doar picioarele sta pe varfuri. „Ma gandesc sa mai fac un copil!!! Ma intreb daca e o fetita… ea sta pe varfuri ca sa ajunga la ceva… asta e sigur”, a scris artista langa fotografia respectiva.

„Ei nu vor sa mai am copii”

La audierea din instanta din iulie, Spears a vorbit despre dorinta de a avea inca un copil si a sustinut ca restrictiile care i-au fost impuse nu i-au permis sa-si mareasca familia, relateaza People. „Vreau sa ma pot casatori si sa am un copil. Am un sterilet, deci nu pot sa raman insarcinata. Ei (administratorii tutlei, n.r.) nu vor sa mai am copii”, a spus artista in fata instantei din Los Angeles.

Britney Spears are doi fii, Preston, in varsta de 16 ani, si Jayden, in varsta de 15 ani, cu fostul sot, Kevin Federline. Ea s-a logodit in luna septembrie cu Sam Ashgari.

Britney Spears isi acuza mama ca i-a distrus viata: „Tata nu era atat de destept incat sa se gandeasca la tutela“

Vedeta a scapat vinerea trecuta de tutela ce i-a fost impusa in urma cu 13 ani. Fosta administratora a tutelei, Jodi Montgomery, a dezvaluit saptamana aceasta ca Britney va fi sprijinita pe baza unui plan intocmit de echipa medicala a cantaretei pentru a se adapta la viata „post-tutela”.

Tutela nu a fost eliminata complet

Conform unui document inaintat instantei si obtinut de People, planul a fost creat „in interesul doamnei Spears”. „Doamna Montgomery doreste sa se asigure ca exista reguli care sa o ajute sa se adapteze in tranzitia spre viata in afara tutelei.

Planul de finalizare contine informatii sensibile si private despre medicii doamnei Spears, afectiuni si tratament, precum si informatii despre copiii sai minori”, se arata in documentul depus de avocata Lauriann Wright.

Judecatoarea Brenda Penny a spus in sedinta de vineri ca planul propus constituie un motiv temeinic pentru eliminarea tutelei. Cu toate acestea, a fost mentinuta o tutela temporara, detinuta de John Zabel, asupra dreptului de administrare a averii artistei. De asemenea, Jodi Montgomery va fi disponibila „pentru tot ce are ea nevoie”, a declarat avocata Lauriann Wright.

Foto: Instagram/@britneyspears