Meghan Markle este comparata cu prima doamna a Frantei, Brigitte Macron: amandoua sunt „tandre si materne”

1
De Maria Constantin
15 apr. 2022

Tandretea este trasatura de caracter pe care Ducesa de Sussex Meghan Markle o are in comun cu Brigitte, sotia presedintelui francez Emmanuel Macron, relateaza David Starkey, expert in istoria dreptului constitutional, pentru publicatia britanica Express.

In biografia din 2018, intitulata „Harry: Conversatii cu Printul”, autoarea Angela Levin il citeaza pe Starkey: „Meghan este un fel de doamna Macron. Doreste sa atraga atentia tuturor prin sensibilitatea si tandretea ei si prin asta Meghan va aduce cu siguranta un nou suflu familiei regale”, a spus el.

Levin a evocat prima vizita oficiala a ducesei Meghan si a Printului Harry. „A fost un eveniment cu adevarat deosebit. Cei doi au lasat la vedere gesturile lor tandre si acest lucru a atras cu siguranta admiratia tuturor”, a mai marturist autoarea.

Trucul de stil pe care Kate Middleton l-a invatat de la Meghan Markle

„Au stat mult aproape unul de celalalt, iar Meghan s-a lasat la un moment dat sprijinita de bratul lui Harry, fara sa ii fie teama ca cineva i-ar putea judeca gestul. A fost ca un raspuns la nevoia lui Harry, de a o simti aproape indiferent de conjunctura”, a explicat Angela Levin. Aceasta mai crede ca apropierea lor releva, de fapt, un gest matern si sensibil. „Meghan il tine aproape pe Harry intr-un mod protector, intocmai ca o mama.”

O relatie cu puternice accente romantice

Levin mai spune in cartea sa ca atunci cand era copil, Harry avea nevoie de „multa sustinere si intelegere” si „chiar si acum are un aer de vulnerabilitate si tristete”. „De aceea poate ca Meghan simte ca trebuie sa fie materna cu el.”

Jennifer Lopez si Ben Affleck s-au logodit – pentru a doua oara dupa aproape 20 de ani

Si Brigitte Macron a fost descrisa ca o prezenta materna in viata sotului ei, noteaza publicatia Express. O sursa a declarat in 2017 pentru The Guardian ca Brigitte „este foarte protectoare cu el”.

Prima Doamna i-a fost permanent alaturi lui Emmanuel Macron dupa ce in 2015 a renuntat la slujba ei pentru a-i sprijini cariera. „Parerile ei conteaza pentru mine”, le-a spus el reporterilor atunci. „Unul nu poate functiona cand celalalt nu este fericit”, a explicat Macron.

Increzatori in relatia lor de dragoste

Aceeasi dinamica in tandem se observa si in cazul ducilor de Sussex. Cuplul a renuntat la indatoririle regale in 2020 si s-a mutat in California. „Cand cuplurile trec print-o situatie problematica impreuna, acestea tind sa devina mai puternice”, a marturisit luna trecuta scriitorul Nigel Cawthorne pentru OK! magazine.

Emmanuel Macron o va infrunta pe Marine Le Pen in turul doi al alegerilor prezidentale din Franta. Daca va castiga, va fi al doilea presedinte francez dupa Jacques Chirac cu doua mandate de conducere.

Serialul „The Crown“ va avea un nou personaj: studenta Kate Middleton

Se spune ca relatia lor ar fi inceput cand Emmanuel avea 16 ani, iar Brigitte, care era profesoara la scoala lui, avea 40 de ani. In ciuda debutului neobisnuit al relatiei lor, cei doi au ramas foarte apropiati.

In 2021, biografa Gaël Tchakaloff a oferit cateva detalii rare despre casnicia cuplului. In volumul „Tant Qu’on est Tous les Deux” („Atat timp cat suntem amandoi”), ea a scris: „Cartea mea nu este un volum politic, este o carte despre iubire. Cand i-am vazut impreuna – si erau deseori impreuna – se atingeau si se sarutau mereu unul pe celalalt pe obraz.”

Foto: depositphotos.com