Fostul sot al lui Britney Spears isi doreste sa fie fericita: „Copiii nostri o iubesc enorm”

1
De Maria Constantin
2 iul. 2021

Divortul cu scantei a ramas in urma; Kevin Federline, fostul sot al cantaretei americane ii doreste tot binele, de dragul copiilor lor.

Dincolo de problemele care i-au dus la divort, Britney Spears este pentru Kevin Federline nu doar fosta sotie, ci si mama copiilor lui. Asa ca este in interesul lor ca ea sa se afle intr-o situatie buna, noteaza People.

Avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan, a declarat pentru People ce crede acesta despre declaratia pe care Spears a dat-o in fata instantei, saptamana trecuta, cu privire la tutela instituita asupra ei. „Cel mai bun lucru pentru mama lor ar fi ca ea sa fie sanatoasa si fericita”, a spus Kaplan, referindu-se la cei doi copii ai vedetei, Sean Preston (15 ani) si Jayden James (14 ani).

„Cand ea e bine, e bine si pentru copii”

„Kevin o respecta, cu siguranta, pe Britney si ii doreste tot binele fiindca atunci cand ea e bine, e bine si pentru copiii lor. Copiii isi iubesc mama foarte mult si el vrea ca ea sa fie sanatoasa si sa aiba o relatie puternica”, a adaugat avocatul.

Kaplan s-a exprimat si cu privire la declaratia artistei in varsta de 39 de ani in fata instantei: „Britney nu a fost ajutata de tutela si nu corespunde cu ceea ce ea doreste. Cred ca ar trebui sa poata schimba asta. Si daca e mai bine pentru ea, Kevin o sustine.”

Saptamana trecuta, Britney Spears a vorbit despre lipsa de libertate pe care o resimte din cauza tutelei si a spus ca isi vrea viata inapoi.

Kaplan a spus ca „vocea ei trebuie ascultata”. „Daca e puternica si sanatoasa si vrea sa aiba sub control restul vietii sale si poate face asta intr-un mod rezonabil si responsabil, atunci sa primeasca mai multa putere”, a declarat el.

De ce tatal vedetei nu si-a mai vazut nepotii

Avocatul lui Federline a adaugat ca instanta va trebui sa verifice daca ea este in regula, referindu-se la afectiunile mentale de care a suferit: „Daca este necesar, trebuie sa vedem daca este ok. Si daca nu mai este necesar, cu atat mai bine.”

In timpul audierii sale, Spears nu a primit intrebari de la avocatii care se ocupa de tutela ei, iar acestia nu au putut contesta acuzatiile pe care ea l-a formulat. Judecatoarea a precizat ca Spears trebuie sa inainteze o petitie pentru a cere incheierea tutelei.

Cum si-a pierdut Britney Spears libertatea de a face alti copii: Vedeta a fost obligata sa poarte sterilet

Jamie Spears, care a detinut mult timp tutela asupra fiicei sale, nu si-a mai vazut nepotii dupa ce Federline a obtinut un ordin de restrictie impotriva lui, ca urmare a unei altercatii cu unul dintre copii, Sean Preston.

Kaplan a spus ca Jamie Spears nu a incalcat ordinul, iar Federline va permite expirarea ordinului fara a cere prelungirea acestuia. „Daca ordinul de restrictie se va incheia fara probleme, cred ca relatia lui Jamie cu baietii poate fi refacuta”, a precizat el.

Ce are de spus sora lui Britney

Dialogul lui Kaplan cu People survine la o zi dupa ce sora mai mica a cantaretei, Jamie Lynn, in varsta de 30 de ani, a vorbit despre audierea pe tema tutelei. „Din ziua in care m-am nascut, mi-am adorat si sustinut sora. E sora mea mai mare, dincolo de orice. Nu-mi pasa daca vrea sa se retraga in jungla si sa aiba o gramada de copii la naiba-n praznic sau daca vrea sa se intoarca si sa domine lumea asa cum a facut-o, fiindca nu am nimic de castigat sau de pierdut”, a spus ea.

„Poate ca nu am sustinut-o asa cum ar fi vrut publicul, cu un hashtag pe o platforma sociala, dar pot sa va asigur ca mi-am sprijinit sora cu mult inainte de a deveni un hashtag si o voi sprijini mult timp si dupa aceea”, a precizat Jamie Lynn.

Foto: Instagram/Britney Spears