Cum si-a pierdut Britney Spears libertatea de a face alti copii: Vedeta a fost obligata sa poarte sterilet

1
De Maria Constantin
26 iun. 2021

Cantareata cere instantei sa puna capat tutelei care i-a distrus viata.

Britney Spears a facut o declaratie socanta miercuri. Artista in varsta de 39 de ani a participat pentru prima data, prin sistem de videoconferinta, la o audiere in cazul tutelei instituite asupra sa, proces care a inceput in vara anului trecut.

Britney a vorbit timp de 24 de minute şi i-a spus judecatoarei Brenda Penny din Los Angeles ca vrea sa aiba propriul avocat, ca doreste sa ii fie redus numarul programarilor la terapie si ca vrea sa se poata casatori si sa aiba un copil, relateaza People.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de billboard (@billboard)

Vedeta a mai spus ca este traumatizata si ca din cauza tutelei impusa de 13 ani de tatal sau, care ii administreaza veniturile si intreaga viata, nu s-a putut casatori si nu a putut face un copil.

O mama care nu mai are voie sa aiba copii

Asistata de avocatul ei, Samuel D. Ingham III, Spears a fost rugata in doua randuri de judecatoare sa vorbeasca mai rar, pentru ca declaratia ei sa fie corect inregistrata, relateaza People. Artista a mai sustinut ca tutela nu ii permite sa aiba mai multi copii si ca are montat un dispozitiv contraceptiv intrauterin pe care nu il poate inlatura.

„As dori sa merg inainte si vreau sa reusesc ceva important. Vreau sa pot sa ma casatoresc si sa am un copil. Am un sterilet montat ca sa nu raman gravida. Ei nu vor sa am un copil – niciun copil in plus”, a spus Britney despre tatal ei si echipa sa de management.

„Merit sa am o viata!”

„Tutela imi face mai mult rau decat bine. Merit sa am o viata! Am muncit toata viata mea. Merit o pauza de doi-trei ani si sa fac ce doresc”, a mai spus cantareata. Ea are doi copii, Jayden (14 ani) si Preston (15 ani) cu fostul ei sot, Kevin Federline, de care a divortat in 2007.

Cea mai mare dorinta pe care Britney Spears o are pentru 2021

Tatal cantaretei, Jamie Spears, a participat, de asemenea, la videoconferinta, alaturi de mama ei, Lynne. Dupa ce Britney a terminat de vorbit, s-a dat citire unei declaratii a tatalui ei. „Jamie regreta sa-si vada fiica suferind atat de mult. Isi iubeste fiica si ii este foarte dor de ea”, a transmis avocata lui, Vivian Lee Thoreen.

Cum si-a pierdut Britney libertatea

Tutela a fost impusa asupra lui Britney Spears in 2008. Jamie Spears si avocatul Andrew Wallet au primit controlul asupra ei si a afacerilor sale printr-un ordin judecatoresc emis dupa ce cantareata a manifestat probleme de sanatate mintala.

In septembrie 2019, dupa ce Jamie Spears a renuntat la administrarea tutelei din cauza problemelor sale de sanatate, acest rol a fost preluat de Jodi Montgomery.

Samuel Ingham, avocatul vedetei desemnat de instanta, a declarat ca Britney nu i-a cerut sa depuna cererea de incheiere a tutelei, dar ca ar fi facut-o daca ea ii solicita. Ingham nu a oferit alte detalii, invocand confidentialitatea relatiei client-avocat.

„Imi vreau viata inapoi”

„Britney stie ca tatal ei o iubeste si ca el ii va fi aproape orice ar fi si oricand ar avea nevoie, cu sau fara tutela”, a spus Vivian Lee Thoreen, avocata lui Jamie.

Miercuri, Britney Spears a sustinut, insa, altceva: „Nu am stiut ca pot face petitie pentru incheierea tutelei. Sincer n-am stiut (…). E demoralizant prin ce am trecut.”

„Nu am spus-o niciodata deschis – n-am crezut vreodata ca o sa ma creada cineva. Nu mint. Imi vreau viata inapoi. Au trecut 13 ani, e destul. Vreau sa fiu ascultata. Am tinut prea mult in mine asta – nu-i bine pentru inima mea. Am fost suparata si am plans in fiecare zi. Pentru sanatatea mea… am nevoie sa-mi iau asta de pe inima. Furia, mai ales. Principalul motiv pentru care sunt azi aici este ca vreau sa se incheie tutela fara sa mai fiu evaluata”, a adaugat vedeta.

„Eliberati-o pe Britney!”

Britney Spears nu a mai aparut pe scena din 2019. In ultimii ani au aparut speculatii despre pozitia vulnerabila in care s-ar afla Britney Spears din cauza tutelei. Unii dintre fanii artistei cred ca ea a fost obligata sa semneze acordul pentru tutela si au lansat in 2019 campania #FreeBritney.

Britney Spears, stanjenita de filmul despre viata sa: „Am plans doua saptamani“

Vedeta are o relatie cu actorul Sam Asghari, din 2016, pe care l-a cunoscut in timpul filmarilor pentru videoclipul piesei „Slumber Party”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sam Asghari (@samasghari)

Inainte de audierea de miercuri, Asghari a postat pe Instagram un selfie in care apare intr-un tricou alb pe care scrie „Free Britney”.

La inceputul anului, actorul in varsta de 27 de ani si-a declarat public sprijinul fata de Britney Spears. „Intotdeauna am vrut ce este mai bine pentru iubita mea si voi continua sa o sustin sa-si urmeze visurile si sa creeze viitorul pe care il doreste si il merita”, a spus Asghari pentru People.

„Le multumesc tuturor pentru dragostea si sprijinul pe care ea le primeste de la fanii din intreaga lume si imi doresc un viitor normal si minunat impreuna”, a adaugat starul din „Family Business”.

Foto: PR.