Meghan Markle a participat la o clasa de yoga in New York. Cei 60 de participanti au avut parte de o surpriza!

1
De Irina Constantin
11 sept. 2019

Ducesa de Sussex a gasit remediul perfect pentru neplacerile create de diferenta de fus orar.

Meghan Markle si-a facut aparitia la o clasa de yoga destul de populara in randul newyorkezilor. La eveniment participau 60 de persoane, dintre care multe au recunoscut-o imediat pe ducesa.

Antrenamentul favorit al lui Meghan Markle include exercitii cardio si de tonifiere

Meghan se afla in New York cu ocazia finalei turneului de tenis US Open, unde a venit sa o sustina pe prietena ei apropiata, Serena Williams.

Imediat dupa ce a aterizat in Statele Unite, Meghan Markle a mers la Modo Studio, pentru a participa la o clasa de hot yoga.

Ducesa de Sussex nu se afla la prima ei experienta. Mama lui Meghan, Doria Ragland, este ea insasi instructoare de yoga si detine un studio in Los Angeles. Aceasta i-a trezit interesul si i-a insuflat fiicei pasiunea pentru practica indiana fizica si spirituala.

4 pozitii de yoga care-ti schimba total starea de spirit in cateva minute

O sursa apropiata a lui Meghan Markle spune ca ea a mai fost de multe ori la Modo Studio si incearca sa ajunga la clase ori de cate ori ajunge in New York, unul dintre orasele ei preferate.

„Au fost multe priviri dragute, familiare”, au comentat sursele despre clasa de yoga la care a participat Meghan Markle.

Ducesa a mai fost surprinsa de multe ori purtand cu ea salteaua de yoga sau mergand spre studiouri imbracata in haine sport. Ea este o impatimita a practicii indiene, iar sursele spun ca Meghan mediteaza si practica posturile zilnic.

Salutul soarelui: Sesiunea matinala de yoga care te umple cu energie

„Ii place yoga pentru ca o ajuta sa se deconecteze de la viata aglomerata a Familiei Regale si sa se relaxeze pentru cateva momente”, a mai spus sursa apropiata Ducesei de Sussex.

Mai mult, dupa nasterea fiului sau, Archie, Meghan a facut clase speciale de yoga postnatala, alaturi de bebelus. Zvonurile spun ca si Printul Harry a invatat cateva asane cu aceasta ocazie.

Foto: Getty Images.