ce-si doresc barbatii de la femei cuplu

Deschide orice revista de femei si vei gasi macar un articol pe tema ce-si doresc femeile de la o relatie si cum pot obtine mai usor respectivele lucruri. Dar rareori un spatiu si pentru barbati in care sa-si exprime nevoile pe care ei le au de la o relatie. Iata ce-si doresc barbatii de la femei.

Cei de la MindBodyGreen au creat acest spatiu si au strans cateva dintre lucrurile pe care orice barbat si le-ar dori de la relatia in care este implicat. Iata ce-si doresc barbatii de la femei.

Ce-si doresc barbatii de la femei – Sa se simta din cand in cand ca niste supereroi

Nici un tip nu se viseaza in rolul lui Clark Kent, toti si-ar dori sa fie Supermanii femeii pe care o iubesc. Nimic nu le da mai multa putere decat o femeie care le creeaza un spatiu care-i face sa simta invincibili. Iar daca tu reusesti asta ei te vor face sa te simti ca si cum ai fi cea mai frumoasa fiinta de pe aceasta planeta.

Ce-si doresc barbatii de la femei – Sa-i accepti asa cum sunt

„Love me anyway” este un nou mesaj trendy pe tricouri in America, iar acest mesaj ar trebui sa fie purtat si de barbati. Ei au nevoie sa stie ca-i iubesti oricum. Chiar si cand spun ceva gresit in fata prietenilor tai, cand uita sa spele stiva de vase din bucatarie sau lasa pentru a mia oara colacul de la toaleta ridicat. In interiorul fiecarui barbat este un baiat care uita din cand in cand sa fie matur. Si fiecare baiat face prostii nu din rautate ci pentru ca e curios si nu poate fi atent decat pe perioade scurte de timp. O femeie care ofera sprijin neconditionat ii va ajuta sa depaseasca astfel de faze si le va injecta dorinta de a fi niste oameni mai puternici.

Ce-si doresc barbatii de la femei – Sa nu fie lasati sa caute raspunsuri

Multe femei nu le spun iubitilor lor cum se simt in anumite situatii pentru ca nu vor sa provoace o cearta. Sau pur si simplu se tem. Insa atunci cand faci asta iti tii iubitul „pe intuneric”, iar el nu poate ghici ce de fapt in sufletul tau. Cuplurile cresc si devin mai puternice depasind impreuna diverse probleme, nu rezolvandu-le separat. De fiecare data cand tii lucruri in tine nu vei face decat sa construiesti un nou zid in spatiul sacru al relatiei tale. Iar iubitul tau trebuie sa stie cine esti tu cu adevarat.

Ce-si doresc barbatii de la femei – Cel mai important cuvant incepe cu C

Comunicare. Fara ea relatiile sunt ca niste castele construite pe nisip. Barbatii isi doresc sa le transmiti dorintele tale direct. Nu sunt tocmai buni la descifrarea indiciilor si prefera sa fii cat sa poate de explicita. Pentru multi barbati comunicarea nu e punctul lor forte. Au nevoie de indrumare. Si tocmai de aceea trebuie sa fii tu mai clara in explicatii.

Citeste si “3 lucruri pe care nu ti le-a spus nimeni despre iubire”!

Foto: Guliver