prima intalnire cu un barbat trucuri

Esti la inceputul unei relatii cu un barbat cu care iti doresti un viitor, dar nu stii cum sa procedezi? Exista cateva trucuri prin care sa ii dai de inteles ca iti face placere sa petreceti timp impreuna, fara a-l speria. Editorii de la yourtango.com iti arata cum sa pui bazele unei relatii serioase la prima intalnire cu un barbat.

Inceputul unei relatii este, poate, cea mai frumoasa parte si e important sa savurezi fiecare moment. Arata-i celui ales ca il doresti alaturi de tine, fara sa te gandesti ca ai niste standarde de indeplinit. Nu exista “prea devreme”, exista doar ceea ce simti asa ca, daca vrei ca prezentul comun sa aiba si un viitor, arata-i! Noi iti recomandam aceste trucuri pentru prima intalnire cu un barbat.

Prima intalnire cu un barbat – Depaseste prejudecatile de la prima intalnire

Prima intalnire cu un barbat – Fa pasul spre a doua intalnire. La finalul primei intalniri, da-i de inteles ca ti-a facut placere sa petreceti timpul impreuna si ca ti-ar placea sa va mai vedeti. Totodata, il poti surprinde luand tu initiativa unei a doua intalniri, facandu-i o surpriza in functie de ce ti-a dezvaluit despre el pana atunci. Daca ii place mancarea mexicana, intereseaza-te unde in oras e cea mai buna bucatarie de acest fel si fa-l sa se simta special!

Prima intalnire cu un barbat – Scrie-i. Fara a fi insistenta, ii poti spune ca te-ai simtit bine la prima intalnire si ca abia astepti sa repetati experienta. Daca vrei sa inveti cum sa pui bazele unei relatii serioase la prima intalnire, trebuie sa fii atenta la detalii.

Prima intalnire cu un barbat – Planifica. Dupa ce a trecut a doua intalnire la fel de bine, poti sa iti faci un plan de locuri si activitati de care sa va bucurati impreuna. Poate o plimbare in parc, poate o escapada la mare sau poate ceva mai simplu, cum ar fi sa plimbati cainii pe afara.

Inceputul unei relatii este cea mai frumoasa parte, pentru ca atunci incepeti sa va descoperiti. Intalnirile trebuie sa fie creative, nu plictisitoare, iar discutiile si povestile despre momentele placute din viata fiecaruia sunt potrivite la prima intalnire. Intalnirile variate, pe de alta parte, va fac sa va cunoasteti in diverse situatii si va mentin interesul unul fata de celalalt.

Prima intalnire cu un barbat – Fii pozitiva si spontana. Impresioneaza-l cu vitalitatea ta si arata-te interesata de persoana lui. In niciun caz nu vorbi de fostii parteneri si nu te plange de lucrurile rele din viata ta, ci concentreaza-te pe voi doi si pe ce aveti in prezent.

Prima intalnire cu un barbat – Asculta-l. Daca un barbat alege sa se confeseze in fata ta, cel mai intelept este sa ii acorzi toata atentia de care esti capabila. Comunicarea dintre voi doi este extrem de importanta si de ce sa nu ii puneti bazele chiar de la primele intalniri?