De ce nu vor femeile sa se marite? 15 confesiuni care te vor uimi

Casatoria nu este pentru toata lumea si foarte multe persoane au tendinta sa fuga de angajamente atunci cand vine vorba de viata privata. In urma unei statistici realizate in America, in anul 2014, peste 124,6 milioane de femei – un procent de 50,2% din populatia Americii – au fost inregistrate ca fiind necasatorite, scrie huffingtonpost.com. Acest procent era de 37,4% in anul 1976, asa ca se adanceste intrebarea: de ce nu vor femeile sa se marite? 

Daca te intrebi de ce nu vor femeile sa se marite, 15 dintre ele au ales sa vorbeasca deschis despre acest subiect si au marturisit care sunt motivele pentru care nu se grabesc sa faca pasul cel mare.

De ce nu vor femeile sa se marite

1. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca imi doresc sa fiu o femeie independenta si sa calatoresc in intreaga lume.”

2. “Nu cred in dragoste adevarata si nu vreau sa ma casatoresc tocmai din acest motiv. Cred ca toata lumea face pasul cel mare doar pentru ca teama de singuratate este destul de mare.”

3. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca nu imi place sa impart patul cu altcineva.”

4. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca nu imi doresc sa fac copii. Nu vreau copii pentru ca nu vreau sa divortez. Parintii mei au divortat. Nu imi doresc acest lucru.”

5. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca am impresia ca iubitul meu va avea un avantaj fata de mine si va incerca sa imi controleze viata.”

6. “Nu vreau sa ma casatoresc si sa am copii pentru ca nu vreau sa imi dedic viata altor persoane.”

7. “Am discutat cu iubitul meu despre casatorie, dar nu vreau sa fac acest pas. Il iubesc si vreau sa fiu alaturi de el, dar cred ca o casatorie este inutila.”

8. “Am decis ca nu vreau sa ma casatoresc pentru ca sunt convinsa ca nu am nevoie de altcineva pentru a fi fericita. Fericirea mea depinde numai de mine.”

9. “Toate prietenele mele sunt maritate si ma intreaba cand am de gand sa fac si eu pasul acesta, dar sunt foarte fericita asa cum imi traiesc viata. Nu vreau sa ma grabesc.”

10. “Cred ca motivul pentru care nu imi doresc sa ma casatoresc si sa am copii este acela ca nu imi doresc sa fiu ca toata lumea.”

11. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca nu pot sa fac copii. Si stiu ca sotul meu isi va dori o familie mai devreme sau mai tarziu.”

12. “Nu sunt maritata si cred ca viata mea este completa. Ma simt foarte bine.”

13. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca nu simt ca pot sa petrec tot restul vietii alaturi de o singura persoana.”

14. “Nu vreau sa ma casatoresc pentru ca simt ca nu voi fi fericita. Ma plictisesc foarte repede intr-o relatie.”

15. “Nu imi doresc sa ma casatoresc pentru ca nu vreau sa imi schimb numele de familie.”

Daca ti-a placut acest motiv cu motive pentru care femeilor nu vor sa se marite, afla la ce varsta este bine sa te casatoresti, potrivit zodiei in care te-ai nascut!

Foto: Guliver