De ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie? Ei bine, dragilor, se pare ca prea ii cautam in coarne! Prea avem senzatia ca daca lumea se invarte in jurul lor, atunci ne vor iubi pana la adanci batraneti.

De ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie? Ei bine, dragilor, se pare ca prea ii cautam in coarne! Prea avem senzatia ca daca lumea ni se invarte in jurul lor, atunci ne vor iubi pana la adanci batraneti.

Am aflat de pe Your Tango, chiar de la un barbat, care sunt secretele unei relatii de cuplu fericite. Si iti spunem din start ca ar fi cazul sa-l mai lasi in pace! Iata de ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie:

  • De ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie – lasa-l sa te recucereasca!

Da, este un fapt: barbatii devin mai neatenti cu femeile. Si la inceputul relatiilor, si pe parcurs. Ce ai de facut atunci cand el “devine plictisit” si nu mai e atat de vorbarest si simti ca atentia lui nu e acolo? Ei bine…

Se pare ca e cazul sa nu mai stai atat de mult pe capul lui!

  • Vorbeste cu el, insa, daca e in continuare pasiv, e timpul sa iti canalizezi atentia in alta parte! Iti va cauta el afectiunea!

Sigur, intreaba-l ce e in neregula. Fii deschisa! Insa fii si desteapta! Daca el continua sa fie pasiv, e cazul sa mai “ascunzi” din afectiune! Iata de ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie: de asta are nevoie el!

Sigur, tendinta femeilor in astfel de cazuri este sa stea pe capul omului. Insa, iata ce spune un barbat, draga mea:

  1. Nu-l cicali!
  2. Nu-l bate la cap, nu faci altceva decat sa-l indepartezi
  3. Nu mai fi atat de dependenta de el! Cu cat te agati, cu atat isi va dori sa fuga!
  4. Da-i timp si spatiu sa creada ca exista posibilitatea de a te pierde! Va deveni anxios! Iata de ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie: ca iti dea el mai multa!
  • De ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie? Pentru ca e un limbaj pe care barbatii il cunosc.

Practic, incepe sa te comporti ca un barbat. Retrage-te! Fugi! Iesi cu fetele in oras. Fa-ti o viata sociala! Reintoarce-te la pasiunile si la hobby-urile tale! Da-i spatiu sa-si acceseze viata lui. Cand va fi gata, vine el la tine!

De ce sa-i acorzi iubitului mai putina atentie? Pentru ca tocmai i-ai aratat ca nu esti genul de femeie cicalitoare care sta pe capul lui. L-ai facut sa se simta singur si dornic de recuceriri. Incearca aceasta tehnica, pentru asta e psihologia barbateasca!

Daca merge, veti fi din nou fericiti impreuna, unul langa altul. Daca nu merge, macar stii ca nu te iubeste si de data asta pleci de-adevaratelea catre noi orizonturi. Oricum, ai de castigat!

Citeste si: Partenerul care iubeste mai mult: 9 intrebari esentiale

Foto: Gulliver