idei-de-petrecut-toamna-in-doi

E greu sa gasesti mereu lucruri noi de facut in doi, mai ales cand in multe cazuri esti conditionat de bani. Dar daca treci peste ideea clasica de intalnire “cina, film si pe urma acasa” s-ar putea sa te distrezi mai bine si chiar si sa cheltuiesti mai putin bani.

Pana la urma scopul nu e sa iesi pur si simplu in oras, dar si sa te distrezi, sa incerci lucruri noi cu cel de langa tine, sa cauti sa descoperi constant noi si noi laturi ale personalitatii sale. Nu conteaza daca mananci popcorn la un film in parc sau daca incerci caviar la un restaurant de cinci stele, e mai important sa faci ceva ce se va transforma intr-o amintire memorabila pentru relatia voastra.

Si de obicei lucrurile care nu se remarca prin nimic special, rareori iti vor ramane vii in mintile voastre. Iar noi avem cateva idei care vor face aceasta toamna in doi mai speciala ca niciodata.

Daca sunteti amandoi pasionati de biciclete puteti merge impreuna la un targ altfel… In weekendul 19 – 20 Septembrie, in curtea spatiului Dianei 4 (zona Rosetti), in intervalul orar 11.00 – 18.00, se desfasoara targul de biciclete beCYCLE Bazar. Se vor vinde biciclete de toate soiurile si categoriile, noi, second hand, piese, accesorii, aveti ocazia sa socializati cu alti pasionati de pedalat si sa faceti schimb de trucuri care salveaza timpul in trafic.

Daca va plac concertele altfel nu ratati Balkanik Festival (11 – 13 septembrie) care a ajuns la cea de-a cincea editie. Aveti ocazia sa ascultati Fanfare Ciocarlia (Romania); Shantel & Bucovina Club Orkestar (Germania); Kocani Orkestra (Macedonia); Ivo Papasov & His Wedding Band (Bulgaria); Kalyi Jag (Ungaria); Lemon Bucket Orkestra (Canada); Amsterdam Klezmer Band (Olanda), dar si sa participati la tot felul de activitati conexe si inedite. Abonamentul pentru 3 zile de festival costa doar 85 de lei pana la 10 septembrie.

Puteti pune la cale tot felul de activitati romantice, inedite, chiar si acasa. Ar fi interesant sa organizati o seara in care sa testati diverse tipuri de vinuri din diferite tari, sa incercati sa le recunoasteti particularitatile si sa va gasiti noi bauturi preferate. Daca sunteti pasionati de board games puteti invita inca un cuplu pentru o seara dedicata jocurilor sau puteti organiza o seara cu tematica Halloween. Va uitati la filme de groaza si pregatiti inainte cateva gustari tematice, numai bune de savurat in timpul scenelor tari.

Citeste si: “Te-ai plicitisit de intalniri romantice clasice? Incearca ceva nou”!

Foto: iStockphotos.com