Exista mai multe feluri in care poti sa iti inseli iubitul.

Sa iti inseli iubitul nu presupune intotdeauna sex cu un alt barbat. Uneori e chiar mai dureros sa ii inseli increderea in alte moduri.

Sa inseli este o alegere. Sa fii intr-o relatie este, de asemenea, o alegere. Poti sa alegi sa ai o relatie exclusiva cu partenerul tau. Dar poti sa alegi si sa minti, sa te furisezi si sa iti incalci promisiunile. Si, astfel, sa inseli increderea iubitului tau si, odata cu ea, sa-i frangi inima.

Nimeni nu te forteaza sa faci ceva ce nu vrei. Asa ca de ce sa faci promisiuni daca ai de gand sa le incalci? Sa iti inseli iubitul nu este o greseala. E o decizie pe care o iei constient si careia ii cunosti consecintele, scrie Elitedaily.com.

Dar sa inseli pe cineva nu presupune intotdeauna sex. Poti sa inseli intr-o multime de feluri, zi de zi.

Iata 5 feluri in care poti sa iti inseli iubitul fara sa fie si sex la mijloc

1. Ii ignori telefoanele sau mesajele

Il neglijezi. Uiti sa il suni inapoi sau sa ii raspunzi la mesaje. Cel mai important motiv pentru care te implici intr-o relatie este nevoia de companie. Traim intr-o lume in care ne simtim foarte singuri. Ne petrecem foarte mult timp singuri si suntem detasati psihic de cei din jur. De aceea, cautam companie atunci cand intram intr-o relatie. Prin urmare, sa fii ignorat de persoana pe care o iubesti cel mai mult este dureros. E stresant si te face sa te simti nesigur in relatie. Seamana sau nu a inselat?

2. Anulezi intalniri fara un motiv real

Uneori iti anulezi planurile pentru ca vrei sa faci altceva si nu ii spui partenerului pentru ca nu vrei sa il ranesti. Anulezi intalnirea cu iubitul tau doar pentru ca ai nevoie sa petreci putin timp singura. E de inteles. Sau pentru ca vrei sa te vezi cu prietenele. Dar de ce sa nu vrei sa ii spui ca vrei sa te intalnesti cu prietenele tale? De ce sa ii ascunzi aceste lucruri? Dati-va voie sa traiti vieti separate asa cum traiti si impreuna. Altfel, o sa ai o relatie presarata cu minciuni, o sa va inselati reciproc si o sa pretindeti ca sunteti cine nu sunteti de fapt.

3. Faci ca relatia sa se invarta numai in jurul tau

In dragoste poti sa abuzezi usor. E minunat sa stii ca cineva din viata ta e dispus sa faca orice pentru tine. Dar unii oameni profita de pe urma devotamentului partenerilor lor. Daca crezi ca partenerul tau trebuie sa faca si va face orice pentru tine, e tot o forma de a-i insela increderea. Chiar daca pe el nu il deranjeaza, ar trebui sa intelegi ca nu e in regula sa profiti de el. Iubitul tau nu se afla in aceasta relatie numai ca sa iti satisfaca mofturile. Daca sunteti doi in aceasta relatie, amandoi trebuie sa investiti in mod egal si sa va ajutati reciproc. Cand ii permiti sa iti ofere mai mult decat ii oferi tu, inseamna ca il inseli neoferindu-i ceea ce merita.

4. Nu iti doresti cu adevarat sa faci relatia sa mearga

Daca faci promsiuni pe care nu ti le tii niciodata, inseamna ca il inseli. Spui orice crezi ca e nevoie intr-o anumita situatie si, din ceea ce spui, faci doar minimul necesar ca sa il pastrezi langa tine? Uite cum stau lucrurile: ori iti pasa de el, ori nu. Intr-o relatie nu exista jumatati de masura. Nu se poate sa iti pese doar uneori. Daca ii spui ca il iubesti, dar, de fapt, iti pasa ce i se intampla doar in unele situatii, inseamna ca il inseli. Nu trebuie sa il faci sa creada ceva ce nu este adevarat. Daca el te iubeste si se straduieste sa faca relatia sa mearga, nu te uita la el cu mainile incrucisate. Daca tu nu iti doresti ca relatia voastra sa fie ok, mai bine iesi din aceasta relatie cu sinceritate.

5. Planuiesti pe ascuns un viitor separat de al lui

Dintre toate felurile in care il poti insela fara sa fie vorba de o relatie sexuala cu alt barbat, cel mai rau este sa il minti atunci cand el face planuri pentru doi. Daca ii dai de inteles ca esti implicata si ca vrei o relatie pe termen lung, nu il lasa sa faca planuri pentru voi doi in timp ce tu iti doresti altceva. Daca aceste planuri pe care ti le faci de una singura sunt la inceputul relatiei, nu este chiar atat de grav. Dar daca stai intr-o relatie in care nu crezi pana cand aceasta devine serioasa, nu e bine deloc.

Acum ca stii cum e posibil sa iti inseli iubitul fara sa fie sex la mijloc, afla si Ce sa faci daca ti-ai inselat partenerul cu un alt barbat.