Lucruri pe care barbatii nu le vor intelege

Cand vine vorba de relatii, sunt cateva lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei. Nu este vorba de minciunile nevinovate pe care acestea le spun din cand in cand, ci despre acele lucruri pe care femeile le fac zi de zi, scrie wallstreetinsanity.com.

Barbatii inteleg ca femeile actioneaza in diferite feluri si ca, de multe ori, nici ele nu stiu de ce au adoptat anumite obiceiuri. Cu toate acestea, continua sa le faca. Iata cateva lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei!

9 lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei

1. Femeile nu spun mereu ceea ce gandesc cu adevarat

Comunicarea este importanta in orice relatie, insa barbatii nu vor intelege de ce femeile nu spun mereu ceea ce gandesc. De exemplu, ei nu vor intelege de ce femeile prefera sa spuna ca totul este in regula, cand, de fapt, ele gandesc altceva. Ei sunt de parere ca femeile ar trebui sa isi exprime sincer gandurile si sentimentele. In orice situatie!

2. Obsesia pe care femeile o au pentru pantofi

Desigur, este des intalnit ca o femeie sa isi cumpere foarte multi pantofi si sa fie mereu in pas cu moda. Cu toate acestea, barbatii nu inteleg de ce acestea trebuie sa aiba dulapul plin cu pantofi pe care nu ii poarta decat o data.

3. Femeile nu arata ce le deranjeaza

Foarte multi barbati considera ca este important ca femeile sa spuna ce le deranjeaza, indiferent ca este vorba despre o vorba care le-a jignit sau un gest care nu este pe placul lor. Barbatii isi doresc ca femeile sa fie sincere cu ei.

4. Se mira cum femeile pot sa faca mai multe lucruri simultan

Este un lucru care poate fi dovedit stiintific: femeile pot sa faca mai multe lucruri simultan, iar barbatii nu vor intelege cum este posibil. Ei fac totul pe rand, spre deosebire de femei, care reusesc sa scrie un mesaj si in acelasi timp sa fie atente la persoana de langa ele.

5. Curiozitatea femeilor despre fostele lor iubite

Barbatii nu vor intelege de ce femeile sunt mereu curioase si le pun foarte multe intrebari despre fostele lor iubite. Ei considera ca aceste discutii nu isi au rostul intr-o relatie noua, iar experientele din trecut trebuie sa ramana unde le este locul.

6. Femeile pun intrebari la care nu vor sa afle raspunsuri

Femeile sunt foarte curioase din fire, insa barbatii nu vor intelege de ce ele obisnuiesc sa puna intrebari la care nu vor sa afle raspunsuri. Ei sunt de pareri ca unele detalii despre viata lor nu ar trebui discutate.

7. Eterna problema: nu au suficiente haine

Este o problema cu care se confrunta majoritatea femeilor, iar barbatii nu vor intelege acest fenomen. De ce femeile spun ca nu au suficiente haine, desi dulapul lor este plin cu rochii, bluze, geci sau alte articole vestimentare.

8. Obsesia femeilor pentru ciocolata

Barbatii nu obisnuiesc sa manance foarte multe dulciuri, asa ca ei nu vor intelege obsesia femeilor pentru ciocolata. In plus, ciocolata le pune in pericol silueta, asa ca barbatii vor sa stie de ce femeile nu pot renunta la acest deliciu.

9. De ce femeile sunt atrase de barbatii care le ranesc

Femeile spun ca isi doresc un barbat care sa le iubeasca si sa le respecte, insa, de cele mai multe ori, ele sunt atrase de barbatii care le ranesc. Iar ei nu inteleg de ce femeile au aceasta tendinta, de a se aventura in relatii nefericite.

Daca ti-a placut articolul despre lucruri pe care barbatii nu le vor intelege niciodata la femei, iata si un articol despre ce greseala fac barbatii cand isi aleg sotiile. Le scurteaza viata!

Foto: Guliver