cum sa fii mai atractiva pentru barbati

Ce te face mai atractiva pentru sexul opus? Un par lung, ochii de culoare deschisa sau niste picioare perfecte? Atributele noastre fizice sunt, de obicei, primele la care ne gandim, dar cu siguranta nu sunt singurele caracteristici care atrag o persoana catre tine.

Umorul, micile ciudatenii si curajul te fac de asemenea mai atractiva in ochii barbatilor. Si avem si rezultatele unor cercetari pentru a dovedi. Deci, daca vrei sa stii ce cauta de fapt tipii singuri din jurul tau atunci citeste un articol de pe mydomaine.com despre caracteristicile pe care ei le considera surprinzator de incitante.

O gluma reusita, un punct castigat

Cand faci o gluma s-ar putea sa nu te simti din cale-afara de sexy, dar umorul este extrem de bine receptionat de sexul opus. Si exista si studii stiintifice care certifica asta. Un studiu a demonstrat spre exemplu ca umorul este considera un semn al inteligentei, iar inteligenta este considerata un atribut foarte atractiv. Insa exista o veste buna si pentru acelea dintre voi care nu sunt pe cat de spirituale si-ar dori.

Nu te sfii sa iesi din tipare!

Tipii apreciaza fetele excentrice care nu se feresc sa-si arate micile ciudatenii, ba chiar sunt mandre de ele. Potrivit unui studiu australian condus de psihologul Matthew Hornsey de la Universitatea din Queensland, atat barbatii cat si femeile prefera “un partener de viata nonconformist”. Aceasta cercetare contrazice parerea preconceputa conform careia barbatii prefera femeile care sunt supuse, modeste si sociabile.

Curajul te face mai atractiva…

Sa fii curajoasa inseamna sa ai “abilitatea de a face ceva care te sperie” si dorinta de a te confrunta cu anumite incertitudini. Acest lucru nu este intotdeauna usor, dar totodata aceasta emotie puternica ar putea sa te faca mai puternica. Profesorul de psihologie Jeetendr Sehdev a interogat 10.000 de barbati si femei din toata lumea incercand sa afle care sunt caracteristicile care te fac mai sexy. Rezultatele, publicate in revista Glamour, arata ca 75% dintre respondenti cred ca “e mai important sa ai decat incredere”, deoarece “defectele unei persoane sunt puse astfel intr-o lumina pozitiva”.

Esti mai atractiva cand ii spui celuilalt ce simti

Te-ai gandit sa-i marturisesti tipului cu care iesi sentimentele pe care le ai pentru el? Este probabil unul dintre cele mai dificile lucruri pe care le poti face, dar cum poate un om sa se implice intr-o relatie mai serioasa cu tine, daca nu stie ca-ti doresti asta. Din cand in cand merita sa faci cate un act de curaj. Daca-ti vei intreba prieteni cum s-au indragostit de cineva, multi iti vor spune ca un rol major in asta l-a avut momentul in care au aflat ca persoana respectiva ii place. Asa ca nu e tocmai istet sa joci rolul inabordabilei pentru o perioada prea lunga de timp.

Citeste si: „Iubiti nepotriviti: tipologiile la care nu m-as mai intoarce”!

Foto: iStockphoto