cand e momentul sa te desparti fotografie rupta

Daca nu poti sa fii tu insati in relatia cu partenerul si nu reusesti sa ai incredere in el, e momentul sa spui “stop”. Iata cand e momentul sa te desparti de iubitul tau.

Nu esti genul de persoana care sa renunte usor. Nici in planul profesional, nici in cel personal. Dar uneori trebuie, pur si simplu, sa iti iei ramas bun de la partenerul tau. E important sa stii cand e momentul sa te desparti. Si, pentru asta, ai nevoie sa afli care sunt semnele care te conduc la concluzia ca e mai bine sa pui punct. Iata 5 semne care iti spun ca e timpul sa termini relatia in care te afli, date de Mindbodygreen.com:

Cand e momentul sa te desparti – Cum iti dai seama ca relatia ta a ajuns la final

Cand e momentul sa te desparti – Nu ai incredere in partenerul tau

Increderea e un sentiment ce vine din interior, nu este rezultatul incercarilor tale de a tine sub control tot ce face partenerul. Nu poti prezice comportamentul iubitului tau. Iar ideea ca increderea ta in el ar avea legatura cu a tine sub control tot ce face este absolut gresita.

De exemplu, intr-o zi, iubitul tau nu este nici acasa si nici la serviciu. Nu stii unde este, dar ai, totusi, incredere in el. Daca nu ai incredere in partenerul tau inseamna ca ai ceva de lucru cu tine insati. Nu-ti mai tortura iubitul reprosandu-i ca neincrederea ta este o consecinta a comportamentului lui. Decat daca, evident, a facut ceva prin care ti-a inselat asteptarile. Chiar si asa, increderea pierduta cu greu se mai poate reconstrui.

Cand e momentul sa te desparti – Iubitul tau nu e ceea ce iti doresti

Simti nevoia sa iti analizezi partenerul inainte sa iti asumi pe deplin relatia cu el. Si asta pentru ca speri ca va schimba ceva, va evolua si va deveni o versiune a lui mai buna. Atunci cand esti intr-o relatie cu cineva, intotdeauna iti doresti sa te dezvolti. Dar, daca partenerul tau nu este ceea asa cum iti doresti sa fie in acest moment, nu te afli in realtia pe care o vrei. Sigur, oamenii se dezvolta si se schimba pe parcursul vietilor lor, dar o sa-i faci mult rau iubitului daca fericirea ta depinde de capacitatea lui de a se schimba.

Cand e momentul sa te desparti – Daca ai putea, i-ai verifica telefonul

Ti se pare in regula sa ii verifici telefonul ori de cate ori iese din incapere. Daca te-ai uitat prin telefonul partenerului, la mesaje sau apeluri, fara acordul lui, nu e bine. Intr-o relatie normala nu ar trebui sa simti nevoia sa il verifici.

Cand e momentul sa te desparti – Nu poti fi tu insati in aceasta relatie

Daca pretul pentru a fi intr-o relatie cu el este acela ca nu poti fi tu insati, atunci platesti un pret prea mare. Nu e vorba neaparat despre a face un compromis, ci despre a-ti ascunde vocea interioara, a te feri sa faci ceea ce simti cu adevarat, a-ti fi rusine sa fii tu insati. Relatia in care te afli ar trebui sa te ajute sa cresti si sa devii cea mai buna versiune a ta. Daca, in schimb, in relatia de acum simti ca joci un rol in loc sa fii tu insati, e timpul sa ii spui adio.

Cand e momentul sa te desparti – Ii vezi mai degraba partile rele decat pe cele bune

Nu stii cum, dar reusesti sa identifici la partenerul tau mai mult ce face gresit decat ce face bine. Daca nu cumva chiar e un barbat groaznic, atunci problema esti tu, nu el. Oricum ar fi, e momentul sa pui capat relatiei. Te-ai obisnuit sa vezi la el numai lucrurile negative. Acest defect al tau poate fi corectat, dar presupune multa munca si cel mai bine ar fi sa il protejezi cat timp incerci sa te “repari”.

Afla si despre Frica de despartire si de ce ne pierdem timpul intr-o relatie nesanatoasa.

Foto: Guliver