De ce ar trebui sa-i fii recunoscatoare fostei lui iubite

Esti implicata intr-o relatie serioasa si simti ca el este barbatul potrivit pentru tine? Daca este asa, poate ca este timpul sa te intrebi de ce ar trebui sa-i fii recunoscatoare fostei lui iubite. Chiar daca iti vine greu sa crezi, fosta lui iubita este motivul pentru care tu ai o relatie perfecta in momentul de fata, scrie elitedaily.com.

Poate ca ti se pare absurd sa te intrebi de ce ar trebui sa-i fii recunoscatoare fostei lui iubite, insa relatia pe care el a avut-o inainte sa fie cu tine l-a ajutat sa evolueze si sa ajunga in punctul in care a considerat ca si-a invins toti demonii. De fapt, toate relatiile pe care le-a avut inainte de tine l-au ajutat sa treaca peste anumite momente, sa inteleaga anumite lucruri sau sa fie mai deschis si mai atent fata de partenera de cuplu.

De ce ar trebui sa-i fii recunoscatoare fostei lui iubite

Te intrebi de ce ar trebui sa-i fii recunoscatoare fostei lui iubite? Daca a avut o relatie serioasa cu ea, care a durat cativa ani, vei intelege ca fosta lui iubita este motivul pentru care iubitul tau se comporta intr-un anumit fel in prezent. Ea este motivul pentru care iubitul tau a invatat sa vorbeasca deschis despre viata sa, despre experientele mai putin placute sau despre problemele pe care le considera stanjenitoare.

Daca relatia cu fosta lui iubita a lasat semne adanci in sufletul sau, iubitul tau a fost mai mult decat fericit sa te cunoasca. De ce? Pentru simplul motiv ca experienta lui din trecut l-a facut sa inteleaga cat de important este sa fie deschis intr-o relatie, sa vorbeasca despre problemele sale, sa iubeasca, sa ofere afectiune si sa faca tot posibilul ca totul sa fie bine. Iubitul tau a fost mai mult decat fericit sa te cunoasca pentru ca tu erai cu mult diferita fata de fosta lui iubita. Erai ceva nou, inedit, care l-a atras. Erai exact ceea ce are el nevoie: un nou inceput.

Ai o relatie fericita in momentul de fata? Trebuie sa-i fii recunoscatoare fostei lui iubite, pentru ca ea avut o contributie importanta. Si nu numai ea, ci toate fostele lui iubite care l-au facut sa inteleaga importanta unei relatii serioase. Aceeasi regula se aplica si in cazul tau, trebuie sa fii fericita ca ai trecut prin anumite experiente. Chiar daca fostul tau iubit nu mai face parte din viata ta, trebuie sa-i fii recunoscatoare pentru simplul fapt ca ai evoluat alaturi de el, iar impreuna ati invatat ce inseamna sa iubesti si sa pierzi.

Dragostea nu poate fi dictata, dar fiecare experienta te poate ajuta sa devii o persoana mai buna. Asa cum s-a intamplat in cazul iubitului tau, trebuie sa ai incredere si sa crezi ca si tu ai devenit o persoana mai buna datorita fostului tau iubit.

Iar daca actualul tau iubit nu este asa cum iti doresti, mai ai timp sa indrepti situatia sau, daca esti suficient de puternica, sa renunti la relatia cu el si sa faci tot posibilul sa atragi barbatul pe care il vei considera cu adevarat potrivit pentru tine.

Daca te-a inspirat acest articol, afla si cum iti dai seama ca nu ai suferit cu adevarat din dragoste!

Foto: Guliver