La ce sa te gandesti daca crezi ca te-a parasit fara motiv.

Daca ai senzatia ca iubitul te-a parasit fara motiv, gandeste-te bine la felul in care te-ai comportat cu el. Uneori, barbatii nu vorbesc despre ce ii deranjeaza.

Era atat de implicat in relatie si acum nu mai e deloc langa tine? Ti se pare ca te-a parasit fara sa aiba vreun motiv? Uneori despartirile se intampla ca din senin si nici nu iti dai seama de ce. Iata care ar putea fi motivele lui, pe care nu ti le spune. Uneori, iubitul tau e deranjat de un lucru pe care nu vrea sa ti-l dezvaluie, asa ca te trezesti in fata faptului implinit: despartirea.

Chiar daca te gandesti ca partenerul tau e sensibil si deschis la discutii, afla toti barbatii trec, la un moment dat, prin aceste trei situatii care ii fac sa fie confuzi si sa plece din relatie, scrie Yourtango.com.

Posibile motive pentru care te-a parasit fara sa-ti spuna un cuvant

1. Se simte presat si nu se poate adapta

Il urmaresti in mod constant? Vrei mai multa dragoste, afectiune sau sex decat e el dispus sa ofere? Ai mereu senzatia ca incerci sa rezolvi ceva in relatie? Daca vreunul din aceste trei lucruri se potriveste in situatia voastra, atunci relatia nu era echilibrata. Mai mult ca sigur s-a simtit presat in prezenta ta. Si e important sa stii ca nu e vina ta deloc.

Majoritatea barbatilor fuge din fata presiunii emotionale. In sinea lui, are senzatia ca nimic din ce face nu e destul de bun pentru tine. Acest lucru ii blocheaza pe barbati si ii face sa isi inchida sufletul.

2. Aveti o relatie competitiva

Daca trebuie sa concureze cu tine pentru controlul relatiei, nu numai ca nu se simte confortabil, dar are senzatia ca masculinitatea lui nu are loc in viata ta. Asta nu inseamna ca un barbat trebuie sa detina complet controlul relatiei, ar fi nedrept. O relatie de succes este una in care ambii parteneri se completeaza si detin controlul in zone diferite ale relatiei. Daca nu e asa, o sa ajungeti sa fiti in competitie. Fiecare dintre voi incearca sa castige si, in final, relatia va fi pierduta.

Competitia poate aparea in situatii precum urmatoarele: cand va intalniti cu prietenii si fiecare vrea sa demonstreze ca el e cel care are dreptate, cand va comparati salariile ca sa vedeti cine aduce mai multi bani in casa, cand fiecare incearca sa ia toate deciziile numai cum vrea – unde sa mancati, la ce film sa va uitati, unde sa iesiti in oras.

Daca a simtit ca tot ce faci e indreptat impotriva lui si nu in sprijinul lui, nu s-a simtit niciodata pregatit sa isi deschida inima in fata ta. Pentru ca i-a fost teama ca va pierde competitia si ca va fi ranit.

3. Nu s-a simtit respectat

Un barbat nu poate sa construiasca o viata alaturi de o femeie daca ea nu il respecta. Trebuie sa simta ca esti alaturi de el orice ar fi. Are nevoie sa stie ca in cele mai slabe momente ale lui il vei accepta asa cum e. Pentru ca tu esti dovada maretiei lui. Ca sa se deschida, sa isi arate sensibilitatea si dorintele, are nevoie sa il respecti. Cu o femeie puternica alaturi de el, care sa il sustina, isi poate asuma riscuri mai mari in viata si se poate simti mai liber decat chiar atunci cand era singur.

Acum, ca stii care sunt posibilele motive pentru care te-a parasit, ce faci ca sa il aduci inapoi? Reflecteaza la comportamentul tau si corecteaza-ti greselile daca il iubesti cu adevarat. Daca vei reusi sa atingi cea mai sensibila parte a sufletului lui o sa se simta calm in prezenta ta si o sa aiba incredere in tine. Atunci l-ai cucerit pe deplin.

Acum  ca stii care ar putea fi motivele pentru care te-a parasit, afla care sunt Greselile care pot incheia relatia. Chiar daca e fericita!

FOTO: istockphoto.com