Shakira e furioasa ca fostul sot are deja o iubita, la doua luni dupa ce s-au despartit

1
De Maria Constantin
3 sept. 2022

Cantareata columbiana nu vede cu ochi buni relatia lui Gerard Piqué cu Clara Chia Marti, in varsta de 23 de ani.

Potrivit The Sun, Pique si Clara sunt impreuna de cateva luni. „Ea este studenta si lucreaza la biroul lui, organizand evenimente. Au pastrat secretul asupra relatiei lor, dar cei din anturajul lor stiu ce se intampla”, a spus o sursa citata de tabloidul britanic.

O sursa din anturajul Shakirei a declarat pentru The New York Post ca aceasta nu este fericita ca fostul sau sot si-a gasit deja o iubita, intrucat ei au un acord scris despre modul in care ei trebuie sa-si faca publice viitoarele relatii.

De ce ii acopera Shakira cheltuielile lui Gerard Pique

Sursa a spus ca vedeta e foarte furioasa sa-l vada pe tatal copiilor sai in public cu iubita lui. Potrivit intelegerii lor, ei nu se pot afisa in public cu partenerii in primul an de la divort, scrie Style Caster.

O alta sursa a spus pentru Hollywood Life ca artista face tot posibilul sa ramana calma cand toate dovezile arata ca Pique si Clara Chia Marti au o relatie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

„Shakira simte ca a facut tot ce-i sta in putere pentru a pastra o relatie amicala de co-parenting cu Gerard, inclusiv sa nu incaseze pensia alimentara pentru copii sau altceva. Chiar daca Gerard inca locuieste in Barcelona, ea a fost de acord sa-i acopere cheltuielile pentru a vizita copiii in Miami dupa un program regulat. Asa ca nu era necesar ca el sa o trateze asa”, a spus sursa.

Shakira si Gerard Piqué s-au despartit dupa 12 ani impreuna

„Sigur, nimeni nu-si doreste sa-si vada fostul partener cu altcineva, dar ea a stabilit lucrurile cu mult timp inainte ca ei sa se desparta. Copiii sunt prioritatea sa si desi a crezut ca au un pact sa nu iasa public cu relatiilor lor timp de un an dupa divort, ea nu poate controla ce vrea el si stie ca oricum s-ar fi intamplat la un moment dat”, a mai spus sursa.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Shakira (@shakira)

Aceasta a continuat: „Ea intelege ca oamenii isi continua viata dupa relatii si chiar daca si-ar fi dorit sa nu vada astfel de lucruri, stie ca e in atentia publicului si nu o poate evita. Face parte din destramarea relatiei lor si vrea doar sa-si vada de viata ei mai departe. Chiar daca e suparata pentru intreaga situatie, el tot este tatal copiilor lor, asa ca stie ca trebuie sa renunte.”

Un an cu probleme pentru artista columbiana

Cantareata columbiana si fotbalistul spaniol s-au cunoscut la filmarile videoclipului piesei „Waka Waka (This Time for Africa)”. Ei si-au facut publica relatia in 2011, intr-o postare pe Facebook.

Leonardo DiCaprio are „limita de varsta”: S-a despartit de iubita lui, Camila Morrone, dupa ce aceasta a implinit 25 de ani

Shakira si Gerard Piqué si-au anuntat despartirea pe 4 iunie. Ei au doi copii: Milan (9 ani) si Sasha (7 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gerard Piqué (@3gerardpique)

„Cu regret confirmam ca ne-am despartit. Pentru binele copiilor nostri, care sunt cea mai mare prioritate a noastra, va cerem sa ne respectati intimitatea. Va multumim pentru intelegere”, au anuntat cele doua staruri.

Prietenii lui Jennifer Garner cred ca Ben Affleck, fostul ei sot, a fost „ca un al patrulea copil” pentru actrita

Daca Pique este foarte fericit, nu acelasi lucru se poate spune despre Shakira. Ea este acuzata de evaziune fiscala fiindca nu ar fi platit taxe de milioane de euro guvernului spaniol intre 2012 si 2014. Daca va fi gasita vinovata, ea ar putea fi condamnata la opt ani de inchisoare.

Foto: Shutterstock