Afla care sunt acele subiecte de evitat la prima intalnire

Atunci cand iesiti prima oara impreuna, conversatia este foarte importanta. Exista cateva subiecte de evitat la prima intalnire. Afla chiar de la barbati care sunt temele de ocolit la primele discutii.

Primele intalniri pot fi minunate, dar hai sa fim sincere: majoritatea sunt dezastruoase. Poate pentru ca nu e buna chimia dintre voi. Sau poate pentru ca aveti parte de momente din acelea de tacere, in care nimeni nu stie ce sa zica. Sau chiar pentru ca unul dintre voi atinge un subiect delicat, care tine mai mult de urmatoarele intalniri.

Yourtango.com a facut un sondaj printre barbati si iti spune care sunt acele subiecte de evitat la prima intalnire. Asta daca iti doresti un sarut de noapte buna si o a doua intalnire!

4 subiecte de evitat la prima intalnire

1. Fostul tau. E o chestiune de bun simt sau ar trebui sa fie. E greu de rezistat sa vorbesti despre el, mai ales daca barbatul din fata ta te intreaba de cat timp esti singura. Conversatiile despre relatiile din trecut va vor scoate din momentul prezent, de care ar trebui sa va bucurati cat mai mult. De asemenea, pentru fiecare dintre noi exista amintiri neplacute, care n-ar trebui sa iasa la iveala intr-o seara romantica.

2. Branduri foarte scumpe. Barbatii au tendinta sa se sperie de femei care sunt obisnuite cu un stil de viata luxos. Desigur, este vorba despre prejudecatile lor, cum ca o femeie cu stare financiara buna este o „bataie de cap”. Dar vremurile s-au schimbat si acum o femeie poate castiga mai bine decat un barbat. Numai ca tu esti destul de sigura pe tine pentru a nu incerca sa il impresionezi cu salariul tau.

3. Feminism. Hai sa fim serioase: foarte putini barbati inteleg cu ce se mananca feminismul de fapt. Si nimeni nu-ti spune sa nu fii o feminista mandra. Insa parca n-ar fi simpatic sa iti petreci seara explicandu-i ca „feminismul” inseamna egalitate de sanse pentru femei si barbati. Il poti educa la urmatoarele intalniri. Acum bucura-te de prezent.

4. Cat te-a enervat ziua respectiva. Trafic, cafeaua care te-a ars pe limba, colegii de munca foarte enervanti. V-ati intalnit pentru a va bucura unul de celalalt, nu pentru a va plange de toate lucrurile mici care au mers prost.

Despre ce ar fi bine sa vorbiti? Despre pasiunile voastre, momente fericite, oameni dragi. Viata e prea scurta ca sa te gandesti doar la lucruri neplacute!

Pana ajungi la intalnire, nu te grabi! Fara prea multe mesaje inainte de prima intalnire

Foto: iStock.