calitati care sa nu lipseasca partenerului tau

O relatie nu poate fi perfecta de la inceput pana la sfarsit, ceea ce inseamna ca este nevoie de compromisuri si sacrificii. Chiar daca nu veti fi impreuna pentru tot restul vietii, este important sa ai in vedere cateva calitati care sa nu lipseasca partenerului tau, scrie sheknows.com. 

Cu bune sau cu rele, orice relatie are diferite perioade. Nu vei sti daca veti fi impreuna pentru tot restul vietii, dar poti alege sa-ti faci viata alaturi de un barbat care-ti merita atentia. Pentru a face lucrurile sa fie mult mai simple, este esential sa inveti sa faci diferenta si sa fii atenta la toate acele calitati care sa nu lipseasca partenerului tau.

Calitati care sa nu lipseasca partenerului tau

1. Trebuie sa fie independent

Un barbat independent este un barbat care stie sa se faca placut, iar aceasta calitate nu trebuie sa-i lipseasca partenerului tau. Ai nevoie de cineva care sa te ocroteasca, sa iti ofere siguranta si sa te completeze. Desigur, trebuie sa inteleaga ca ai nevoie de putina libertate din cand in cand, asa ca iubitul tau trebuie sa fie genul de barbat care iti respecta intimitatea si viata pe care o ai in exteriorul relatiei.

2. Trebuie sa fie onest

Aceasta calitate nu trebuie sa-i lipseasca iubitului tau. Este foarte important ca el sa fie onest si sa nu-ti ofere motive de indoiala. Mai mult decat atat, este important ca el sa aiba incredere in tine si sa te faca sa te simti bine in relatia cu el, indiferent de situatie.

3. Este important sa aiba simtul umorului

Un barbat care are simtul umorului este un barbat de care te simti atrasa, asa ca iubitului tau nu trebuie sa-i lipseasca aceasta calitate. Daca accepta cand greseste sau rade la glumele pe care le faci la adresa lui, atunci poti fi sigura ca ai intalnit barbatul perfect pentru o relatie sanatoasa.

4. Maturitatea emotionala este un punct forte

Un barbat matur din punct de vedere emotional stie cum sa se comporte intr-o relatie, iar tu ai nevoie de cineva care sa te inteleaga si care sa nu provoace certuri de fiecare data cand aveti idei diferite. Mai mult decat atat, nu ai nevoie sa te intrebe de fiecare data cat de mult il iubesti, pentru ca el stie deja acest lucru.

5. Are un scop bine definit in viata

Orice barbat matur trebuie sa aiba un scop bine definit in viata, asa ca iubitul tau nu trebuie sa faca exceptie. Important este sa stie cum sa isi separe viata profesionala de viata sentimentala, pentru ca in acest fel veti avea o relatie fericita si lipsita de orice probleme.

6. Iti asigura stabilitate financiara

Cand vine vorba despre calitati care sa nu lipseasca partenerului tau, stabilitatea financiara este una dintre ele. Daca iubitul tau este serios in ceea ce priveste cariera sa si iti ofera siguranta financiara, atunci poti sa te consideri norocoasa. Foarte multe cupluri se destrama din cauza problemelor financiare.

7. Comunica deschis cu tine

Comunicarea este esentiala intr-o relatie, asa ca este important ca partenerul tau sa comunice deschis cu tine. Daca nu gaseste iritant sa vorbiti despre anumite lucruri sau ii face placere sa povestiti diferite experiente, atunci iubitul tau este potrivit pentru o relatie de lunga durata.

8. Este disponibil din punct de vedere emotional

Foarte multe cupluri se despart din cauza ca unul dintre parteneri nu este disponibil din punct de vedere emotional, ceea ce inseama ca aceasta calitate este foarte importanta. Iubitul tau trebuie sa fie dispus sa se deschida in fata ta! Pauzele intr-o relatie nu repara problemele pe care le aveti, iar, de cele mai multe ori, astfel de situatii duc tot la despartire. Asadar, este important sa ai o relatie sincera cu iubitul tau si sa va respectati reciproc. Iubirea este obligatorie!

Stiai ca certurile sunt benefice in primul an de relatie? Afla de ce!

Daca ti-a placut acest articol, da-ne un like pe pagina noastra de Facebook si vei afla si mai multe informatii interesante!

Foto: Guliver