Confesiunile femeilor care au avut o aventura cu un barbat insurat

Despre dragoste se spune ca nu tine de statut social sau marital si exista riscul sa iti cada cu tronc un barbat care nu e disponibil emotional. O aventura cu un barbat insurat iti poate lasa rani adanci si te poate schimba pe viata, dar ce se intampla in momentul in care nu poti detine controlul situatiei? Sigur ca e o discutie care implica principii morale si religioase, sigur ca nu e usor sa discutam deschis despre acest subiect, dar, avand in vedere ca face parte din realitate, nici nu il putem ignora.

Verigheta de pe mana unui barbat este primul semn care iti arata ca este cazul sa nu te complici, dar sunt femei care sunt deschise catre o aventura cu un barbat insurat. Confesiunile celor care au trecut prin aceasta experienta te vor ajuta sa intelegi care sunt motivele pentru care au cazut in capcana seductiei, scrie elitedaily.com, si sa incerci sa nu judeci un om pana nu il asculti.

Ce te face sa ai o aventura cu un barbat insurat? Cat de mult te poate afecta si in ce fel iti poate schimba viata o astfel de experienta? Poate gasesti raspunsul mai jos si eviti o astfel de situatie din care, mai devreme sau mai tarziu, tot vei avea de suferit!

Confesiunile femeilor care au avut o aventura cu un barbat insurat

1. “M-a atras ideea de a avea o aventura cu un barbat insurat. Era cu zece ani mai mare decat mine si mi-a placut intreaga experienta in sine. Nu mi-a fost teama ca totul va fi doar o aventura de care imi voi aduce aminte cu drag pentru ca nici nu aveam alte asteptari.” – Jenny D., 31 de ani.

2. “Am intalnit un barbat intr-un bar si am avut o aventura cu el. Abia in dimineata urmatoare am aflat ca el este insurat, m-am uitat in telefonul lui si am vazut poza cu el si alta femeie, cea alaturi de care avea promisa o viata plina de iubire. L-am intrebat de ce a facut asta, dar am ajuns la concluzia ca este un obicei pe care il are in mod normal. Am fost dezamagita de intreaga situatie.” – Colby S., 23 de ani.

3. “Am crezut ca isi va parasi sotia pentru mine, chiar am avut incredere in el si am fost sigura ca vorbeste serios. Am continuat sa ma vad cu el si am ajuns sa ma indragostesc de el. Dupa doi ani de relatie am ajuns la concluzia ca situatia nu se va schimba, iar el nu va fi niciodata doar al meu.” – Vivian W., 26 de ani.

4. “Mi-a placut ideea de a avea o aventura cu un barbat insurat. La acea vreme, il consideram barbatul potrivit pentru mine si mi-a placut ca era mult mai matur decat toti barbatii pe care ii cunosteam. A fost o experienta frumoasa pentru mine si palpitanta in acelasi timp, pentru ca stiam ca el nu va fi niciodata doar al meu.” – Jess P., 26 de ani.

5. “Am avut o aventura cu vecinul meu, amandoi eram casatoriti. Nu m-am simtit vinovata din moment ce amandoi am facut acest lucru. Am divortat atat eu, cat si el, dar nu am fost niciodata impreuna cu adevarat.” – Raquel R., 35 de ani.

6. “O provocare s-a transformat intr-o aventura cu un barbat insurat. Prietena mea mi-a propus sa il cuceresc pe seful ei, un barbat foarte elegant, dar insurat. L-am considerat atragator si am facut acest pas. Am avut o aventura de o noapte cu el si nu ne-am mai vazut de atunci.” – Claire S., 27 de ani.

7. “Intr-un mod ciudat, nu am considerat ca o aventura cu un barbat insurat este un lucru gresit din moment ce el a avut aceasta initiativa. Nu eu am vrut sa am o aventura, el a insistat si sustinea ca isi va parasi sotia pentru mine. Sigur ca nu a fost asa. Cred ca niciodata nu e!” – Kerri D., 33 de ani.

8. “Am avut o slabiciune pentru un coleg de munca, dar care era insurat. Totul s-a intamplat asa cum am vrut, insa a fost o greseala. Nu m-am simtit niciodata mai vinovata, i-am distrus casnicia, dar amandoi am fost implicati in poveste.” – Gloria G., 39 de ani.

Citeste si: Iubiri interzise. Confesiuni despre relatiile cu persoane casatorite!

Foto: Guliver