Barbati cu care nu poti sa ai o relatie, dar pe care ii pastrezi in viata ta.

Barbati cu care nu poti sa ai o relatie sunt multi si, din pacate, ii pastrezi in viata ta, desi acest lucru te impiedica sa cunosti un tip cu care sa poti construi o relatie reala. Lamureste-ti care sunt tipologiile si poate, in felul acesta, vei reusi sa te eliberezi de ei! Un exemplu este fostul, de care inca esti indragostita.

Viata nu e desenata numai in alb si negru, asa cum, poate, credeai cand erai mai tanara. Suntem crescuti sa credem ca exista lucruri rele si lucruri bune, dar, cand te maturizezi, iti dai seama ca lucrurile in viata nu sunt atat de simple. Unele lucruri sunt bune, dar te fac sa te simti rau. Altele sunt rele, dar iti fac bine, atat de bine iti fac uneori, incat te convingi pe tine insati ca sunt bune.

De multe ori, aceste lucruri rele pe care tu le crezi bune sunt relatiile. Relatiile pe care iti e neclar unde sa le incadrezi: la bune sau la rele? Sunt pseudo-relatiile, adica acele relatii false, despre care stii ca iti fac rau, dar la care nu renunti. De obicei, este vorba, de fapt, despre barbati cu care nu poti sa ai o relatie, dar de care nu poti nici sa te rupi definitiv. Asa ca ii pastrezi in viata ta si devii din ce in ce mai confuza, incepi sa iti pui intrebari in legatura cu ei, te intrebi daca ar trebui sa nu le mai permiti sa fie in viata ta, dar nu reusesti sa iei nicio decizie. Cei de la Elitedaily.com au scris despre aceste tipologii de barbati cu care nu poti sa ai o relatie.

9 tipuri de barbati cu care nu poti sa ai o relatie

1. Fostul de care inca esti indragostita

Nu conteaza ca e prima sau a 20-a despartire. E greu sa renunti complet si brusc la cel cu care ai impartit o parte din viata ta. Imediat dupa despartire, nu e bine sa vorbesti cu el despre faptul ca inca il iubesti.

2. Cel care nu vrea o relatie serioasa

Alti barbati cu care nu poti sa ai o relatie, dar la care nu poti sa renunti, odata ce le-ai permis sa intre in viata ta, sunt cei care nu isi doresc ceva serios si sunt sinceri in legatura cu asta. Daca ai iesit de cateva ori cu un tip si tu vrei mai mult, dar el nu vrea si iti spune clar asta, ce faci? Nu vrea nici sa te piarda, dar nici nu iti poate oferi ce vrei tu. Si, cand nici tu nu vrei sa il pierzi, e si mai complicat. Raspunsul evident si sanatos este sa nu mai vorbesti cu el. Tu nu ii poti oferi ce vrea si nici el tie. Dar e usor de zis si greu de facut, asa ca il pastrezi in viata ta.

3 .Cel de care nu esti nici macar atrasa

Nu o sa faci niciodata sex cu acest tip care nu te atrage deloc, dar il pastrezi acolo, in viata ta, pentru ca uneori v-ati distrat impreuna. Insa acest tip face cum face si tot reuseste sa te mai scoata o data in oras. Daca l-ai fi placut fizic, poate ca ar fi mers o relatie intre voi. Insa, asa, e clar ca nu veti ajunge nicaieri. Il pastrezi in viata ta pentru ca speri ca, intr-o zi, poate o sa-l placi mai mult. Dar, din pacate, atractia fizica, atunci cand nu e, nu e! Continuand sa te vezi cu el o sa te simti si vinovata!

4. Cel care te cauta numai noaptea tarziu

Tipul asta e cel care nu e niciodata prezent in viata ta, dar isi aduce aminte de tine, deodata, intr-o vineri noapte. Trebuie sa te vada, e urgent, nu mai poate fara tine! Desi, pana atunci, a uitat ca existi. E in stare sa iti spuna orice crede ca ai vrea sa auzi, numai sa te vezi cu el si sa faceti sex. Intalnirile cu astfel de barbati cu care nu poti sa ai o relatie sunt, evident, o greseala. Sunt ca un obicei prost de care nu poti sa te lasi.

5. Cel pe care il pastrezi ca sa iti acorde atentie

E vorba despre tipul mereu disponibil, cel care iti raspunde mereu la mesaje, iti propune mereu sa faceti lucruri impreuna si e mereu interesat de tine. Asa ca, atunci cand te simti singura, ce sa faci? Il suni. Il suni si asculti toate lucrurile pe care ti le spune si pe care, de fapt, ai vrea sa le auzi de la altcineva. Sa continuati asa nu e drept nici fata de el, dar nici fata de tine. Nu faci decat sa obtii un confort temporar, care nu este real.

6. Cel “sigur”

Barbatul care e perfect “pe hartie”. E amabil, arata bine si are un job bun. E in cercul tau de prieteni si te place. Are sens, nu? E alegerea logica. Dar lipseste ceva. Nu te face sa simti fluturi in stomac. Nu te entuziasmeaza prezenta lui, nu te face sa razi si… nu poti sa te indragostesti de el.

7. Cel cu care iti convine sa faci sex ocazional

Alti barbati cu care nu poti sa ai o relatie, dar nici nu te poti lasa de ei sunt cei cu care iti place sa faci sex din cand in cand. Incepe ca o distractie, tu nu il placi prea mult, nici el nu te place cat sa se indragosteasca. Va intelegeti pentru ca va place sa faceti sex din cand in cand. E convenabil si sincer, pana cand nu mai e asa. Pentru ca, dupa o perioada, unul din doi se implica mai mult. Insa, atat timp cat nu ai ajuns tu in acel punct, il mai pastrezi prin zona.

8. Cel care nu iti raspunde la mesaje

Tipul care nu iti raspunde niciodata la mesaje, oricat de minunat ar fi in rest, cand sunteti impreuna. Daca nu iti scrie niciodata primul si daca rareori iti raspunde, ce e cu el? Nu e destul de interesat, e evident! Dar tu tot crezi ca aveti o conexiune speciala si incerci iar si iar si iar. Adevarul e ca un tip care te place cu adevarat nu face asa ceva. Dar mai ramai pe langa el, in speranta ca se va schimba.

9. Tipul cu care te desparti si te impaci la infinit

Exista in viata ta un barbat cu care te vezi constant, cu care discuti despre a avea o relatie, dar cu care nu ajungi la vreo concluzie? Acum vrei sa faci curatenie in viata ta si sa te desparti de el, acum vrei iar sa fii cu el? Nu esti nici intr-o relatie cu el, dar nu esti nici libera. E ceva la el ce nu iti da voie sa iesi din acest cerc vicios. Probabil ca exista un motiv pentru care nu reusiti sa va adunati si sa incepeti sa construiti o relatie. In sinea ta, stii ca ar trebui sa accepti acest gand si sa mergi mai eparte. Dar e greu, asa ca o iei de la capat, cu alta “discutie”.

FOTO: GULIVER

Citeste si: Oamenii toxici din viata ta – motivul pentru care nu renunti la ei.