afla cum cainele iti testeaza iubitul

Cainele tau poate fi un adevarat „detector de iubiti”. Reactiile lui la prietenul tau pot spune multe despre relatia voastra. Afla modurile in care cainele iti testeaza iubitul si daca merita sa-l pastrezi. Pe iubit, nu pe caine!

Prietenul cel mai bun al omului nu se intelege prea bine cu prietenul tau? Aceasta situatie ar trebui sa-ti dea de banuit, potrivit Yourtango.com. Cateodata avem tendinta sa ne alegem barbatii pe criterii arbitrare: cat de fermecatori sunt, cat de culti sunt sau ce meserie au. Dar aceste criterii nu-ti vor spune daca e bun la suflet si daca va ramane cu tine atunci cand vei avea nevoie de el. Pe langa avantajele pe care ti le aduce un animal de companie, mai ai unul: detector de caracter.

7 moduri in care cainele iti testeaza iubitul

1. Testul cu coada. Coada unui caine spune tot. Daca da vesel din coada cand il vede, semnele sunt bune. Dar daca iti tine coada intre picioare sau urechile date pe spate, ar fi bine sa fii mai atenta la comportamentului iubitului.

2. Testul cu maraitul. Atunci cand treci pe langa un barbat si cainele tau maraie la el sau isi arata coltii, mergi mai departe fara sa te uiti in urma. Cainele tau vrea sa te protejeze si isi da seama de un om rau atunci cand il vede.

3. Mirositul pantalonilor. Daca animalul tau face asta cu politete, acesta este un semn de aprobare. Daca incearca sa-l muste, atunci nu e a buna!

4. Testul cu limba. Daca ati ajuns la a treia intalnire si cainele tau il linge pe ales pe fata, semnele sunt bune pentru relatia voastra!

5. Testul cu batul. Atunci cand sunteti in parc, poti afla multe daca esti atenta la interactiunile dintre caine, iubit si un bat aruncat. Daca barbatul arunca batul, e de bine, pentru ca ii acorda atentie cainele tau. Si isi da seama cat de important este animalul pentru tine. Dar cui aduce cainele batul? Daca i-l aduce lui, atunci are incredere in iubitul tau. Daca ti-l aduce tie, incearca sa citesti celelalte teste din lista, pentru acuratete.

6. Testul de la usa. Care e reactia cainelui tau atunci cand barbatul cu care iesi in oras bate la usa? Se bucura enorm, latra sau se ascunde intr-un colt?

7. Testul cu plimbarea. Poate pana acum au fost bune semnele. Acesta este testul cu adevarat important. Trimite-l pe iubitul tau sa plimbe singur cainele. Priveste-i pe fereastra. Daca se inteleg bine, atunci felicitari! Ai si un caine si un barbat care te iubesc neconditionat!

Daca nu ai caine si nici pisica, dar vrei sa fii mai fericita, ia-ti un animal de companie!