unii oameni nu te plac

Daca scopul tau e sa te faci placuta de toti cei din jurul tau, atunci risti sa sacrifici pentru asta exact calitatile care te ajuta sa te detasezi din multime. Deci nu ar trebui sa faci o tragedie din faptul ca unii oameni nu te plac si sa accepti asta cu zambetul pe buze.

Viata ta nu ar trebui sa fie umbrita de nevoile altora, n-ar trebui sa le cauti in permanenta validarea si sa devii contraproductiva doar pentru a intra in gratiile anumitor oameni. Intr-un articol publicat pe tinybuddha.com am descoperit de ce e bine sa nu te stresezi prea tare din cauza faptului ca sunt si oameni care nu te plac!

Aceasta atitudine iti permite sa fii sincera cu tine

Cel mai mare deserviciu pe care ti-l poti face este sa te schimbi dupa cum bate vantul sau dupa cum vrea publicul tau din momentul respectiv. Este extrem de obositor si mai ales… inutil. Nimeni nu va ajunge sa te cunoasca cu adevarat si vor fi multe momente cand te vei simti goala, lipsita de substanta.

Iti ofera puterea de a spune nu

Noi credem ca oamenii sunt buni, insa e-n natura noastra sa testam limitele celuilalt. Cand esti dispusa sa risti sa fii detestata doar pentru ca refuzi sa faci ceva nu ti se potriveste atunci inseamna ca esti pe drumul cel bun.

Te simti confortabil in explorarea propriilor tale sentimente

Nu spunem ca ar trebui sa actionezi mereu sub impulsul maniei sau al temerilor, dar noua ni se pare o dovada de putere sa recunosti cand esti slaba sau te simti singura. Si mai ales, sa nu incerci sa pari ca esti bine doar de dragul celor din jurul tau.

Iti poti exprima liber gandurile

Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le poti face pentru o alta persoana este sa asculti fara sa judeci. Oricine merita o asemenea dovada de bunatate, dar nu o va primi mereu. Chiar daca oamenii isi formeaza pareri despre cum vorbesti, nu ar trebui sa-ti folosesti niciodata cuvintele cu teama.

Aceasta atitudine te pregateste pentru un succes mai mare

Alege un utilizator popular de Twitter si uita-te la comentariile pe care le primeste. Vei observa ca sunt multe comentarii negative si ar trebui sa stii ca atunci cand devii popular nu cresc doar comentariile pozitive, ci si cele negative.Insa daca gandul ca nu esti placuta de toata lumea nu te infioara nici nu vei avea probleme cu asta.

Inspiri alte persoane

Daca te vei numara printre acei oameni care au capacitatea de a continua chiar si atunci cand altii incearca sa te traga in jos atunci sa stii ca multi vor avea de invatat de la tine.

Citeste si despre: “Conflictele in cuplu”!

Foto: iStockphoto