Ce strategii folosesc barbatii ca sa ne atraga atentia

Te-ai intrebat vreodata cum reusesc unii barbati sa faca oricand o noua cucerire, in timp ce altii primesc aproape mereu un refuz? Daca vrei sa stii ce strategii folosesc barbatii ca sa ne atraga atentia, afla ca multi dintre ei apeleaza la trucuri simple, dar eficiente, scrie buyextenze.com.

Pentru multi dintre ei, sa faca o noua cucerire este destul de dificil, asa ca abandoneaza lupta si se multumesc cu putin. Insa sunt doar cazuri izolate. Daca te intrebi ce strategii folosesc barbatii ca sa ne atraga atentia, afla ca sunt multi care au succes aproape de fiecare data cand ies in oras tocmai pentru ca exista un set de regului pe care le aplica si care dau roade aproape de fiecare data!

Ce strategii folosesc barbatii ca sa ne atraga atentia

1. Se ghideaza dupa modul in care ractionam noi la dialog

Foarte multe dintre noi stim ce vrem in momentul in care incercam sa atragem un barbat nou in viata noastra. De exemplu, daca suntem deschise sa avem o aventura de o noapte, nu facem eforturi prea mari pentru a face o impresie buna. Alegem barbatii care arata bine, care ne fac sa zambim si fata de care simtim o chimie de moment.

Nu ne straduim sa vorbim prea mult despre noi si nu vrem sa oferim prea multe detalii care nu isi au rostul. In schimb, daca vrem o relatie serioasa, suntem constiente ca nu doar atractia fizica este importanta, asa ca facem tot posibilul sa ne punem in valoare cat mai bine. Evitam discutiile marunte si vrem sa aflam cat mai multe detalii despre barbatul care ne-a atras atentia. Exact asa fac si ei!

2. Barbatii independenti au mai mult succes

Sunt foarte multe calitati care ii fac pe barbati atragatori in ochii nostri. Situatia financiara, cariera de succes sau statutul social sunt foarte importante, dar noi, femeile, nu suntem atrase doar de barbatii care au bani si pot sa ne ofere foarte multe lucruri.

Atractia fizica este si ea importanta, la fel si comportamentul sau personalitatea barbatilor. Banii si puterea pot sa reprezinte un atu, insa nu sunt suficiente pentru o relatie serioasa. Barbatii care tin cont de perceptia altor persoane au tendinta sa afiseze o atitudine negativa. In schimb, barbatii care au incredere in ei insisi afiseaza o atitudine pozitiva.

Acestia sunt mult mai atragatori in momentul in care vor sa faca o noua cucerire. Cei care nu au incredere in fortele proprii nu reusesc sa se faca remarcati si, prin urmare, nu reusesc sa faca o noua cucerire. Pur si simplu, atractia fizica nu este ceva ce pot dobandi, totul depinde de modul in care se comporta barbatii in societate.

2. Increderea in fortele proprii si curajul sunt calitati importante

Pentru multi dintre ei, atitudinea este foarte importanta. Ei sunt constienti ca vor avea mai mult succes in momentul in care sunt increzatori in fortele proprii si nu se lasa intimidati de nimeni. Totodata, barbatii care fac gesturi curajoase sunt extrem de atragatori in ochii nostri.

Potrivit psihologilor, foarte mult succes au cei care lucreaza in politie sau in armata, pentru ca noi, femeile, suntem atrase de barbatii care ne fac sa ne simtim in siguranta. Acest lucru nu inseamna ca toti barbatii trebuie sa fie salvamari, politisti, pompieri sau militari, este suficient ca ei sa dea dovada de curaj si sa aiba o atitudine increzatoare. Barbatii care dau dovada de curaj in diferite situatii sunt mult mai atragatori si au mai mult succes de fiecare data cand vor sa faca o noua cucerire.

3. Este esential sa fie atenti la imaginea pe care o afiseaza

Barbatii care reusesc sa faca oricand o noua cucerire stiu ca imaginea pe care o afiseaza este importanta, asa ca ei nu vor doar sa impresioneze. Un comportament fals nu ii va ajuta sa aiba o relatie serioasa, asa ca ei nu apeleaza la trucuri care functioneaza doar pentru o scurta perioada.

Ei nu isi schimba atitudinea, stilul vestimentar sau obiceiurile pentru a face o impresie buna. Ei pun pret pe imaginea pe care o afiseaza si nu sunt dispusi sa se schimbe pentru nimeni. Atitudinea pozitiva ii ajuta sa faca oricand o noua cucerire, sunt constienti ca nicio femeie nu le poate rezista, dar nici nu se demoralizeaza cand primesc un refuz.

4. Modul in care vorbesc ii ajuta sa faca noi cuceriri

De foarte multe ori, barbatii au tendinta sa vorbeasca despre cariera lor, despre succesul pe care il au sau despre hobby-urile lor, insa toate aceste discutii nu sunt mereu in favoarea lor. Barbatii care au tendinta sa se laude prea mult nu sunt foarte atragatori. Din contra, au tendinta sa creeze o repulsie sau sa intimideze.

Cei care au mai mult succes la femei stiu ca nu este in regula sa ofere prea multe detalii din viata lor si sunt buni ascultatori. Adica, sunt atenti in conversatiile pe care le poarta si pun foarte multe intrebari. Nu uita detalii importante si nu obisnuiesc sa vorbeasca doar despre ei. Totodata, ei sunt constienti de faptul ca limbajul corpului este foarte important, asa ca nu fac gesturi care nu sunt de bun simt.

5. O atitudine aroganta nu este atragatoare

Barbatii care au mai mult succes la femei sunt constienti de faptul ca o atitudine aroganta nu este atragatoare. Ei sunt atenti cu persoanele din jurul lor, sunt sociabili, politicosi, discreti si prietenosi. Sunt mereu atenti la detalii, nu deschid subiecte care nu sunt adecvate si sunt foarte atenti la limbaj.
Nu fac glume sau gesturi cu conotatii sexuale, nu consuma alcool in exces atunci cand sunt la intalnire si pun pret pe modul in care arata. Totodata, ei sunt constienti ca inteligenta este o calitate importanta, asa ca nu vorbesc daca nu sunt siguri ca au dreptate.

6. Emotiile si sentimentele unei femei nu trebuie neglijate

Ce strategii folosesc barbatii ca sa ne atraga atentia? Potrivit specialistitilor in relatii, barbatii care au mai mult succes la femei stiu ca emotiile si sentimentele sunt foarte importante. Ei vorbesc deschis despre ceea ce simt si sunt dispusi sa ofere mai multa atentie, dragoste si afectiune. Barbatii care au mai multa incredere in fortele proprii nu profita de femeile care au suferit din dragoste si nici nu le ignora gandurile sau emotiile. Le acorda mai multa atentie si importanta si au grija ca totul sa fie perfect. Nu se pierd in detalii si nici nu obisnuiesc sa minta.

Daca ti-a placut articolul despre ce strategii folosesc barbatii ca sa ne atraga atentia, iata si un articol despre legatura dintre barbatii misogini si bolile mentale!

Foto: Guliver