Comportamentul unui barbat adevarat. Ce face cand e intr-o relatie?

Comportamentul unui barbat adevarat e usor de observat. Te protejeaza, are initiativa si nu se fereste sa isi exprime opiniile. Cand il gasesti, tot ce trebuie sa faci este sa il lasi sa fie el insusi!

Unele femei nici nu mai cred ca exista asa-zisul “barbat adevarat”. Ce calitati trebuie sa aiba un barbat ca sa fie “adevarat”? Comportamentul unui barbat adevarat e diferit de cel al unuia egoist, iar diferentele sunt vizibile. E de ajuns sa il observi o perioada si iti vei da seama ca o sa il placi, pentru ca, altfel, nu ai cum.

Comportamentul unui barbat adevarat. 10 trasaturi de caracter

1. O iubeste si o respecta pe cea cu care e pentru felul in care e ea

Un barbat adevarat nu iubeste doar trupul si statutul unei femei, ci o iubeste cu totul, asa cum e ea. E constient ca frumusetea fizica se estompeaza, asa ca isi concentreaza atentia pe frumusetea data de sensibilitatea si personalitatea ei. O trateaza cu demnitate si respect, nu se da inapoi de la a-i gati sau de la a o scoate in oras si a-i plati masa si vinul. De asemenea, asteapta de la ea dragoste si respect.

2. Isi asuma relatia pe deplin

Comportamentul unui barbat adevarat arata loialitate. Potrivit Lifehack.org, un astfel de barbat stie ca e nevoie de multa munca pentru ca o relatie sa devina si sa se mentina puternica. Asa ca isi asuma pe deplin relatia, e sincer si face eforturi pentru ea. Cand esti cu un astfel de barbat, stii ca poti avea incredere in el.

3. Isi protejeaza partenera fizic si emotional

Un barbat matur e protector. Ii ofera partenerei lui inclusiv siguranta financiara, confort si o face sa simta ca totul va fi bine. E calculat si te protejeaza, fizic si emotional.

4. Te satisfice mental si sexual

Vei observa in comportamentul unui barbat adevarat faptul ca stie ca, in majoritatea timpului, aveti activitati nonfizice si nonsexuale. Dincolo de faptul ca iti sopteste la ureche cat esti de frumoasa si ca, atunci cand vei ajunge acasa, veti face sex pasional, initiaza si se implica in discutii profunde despre viata. Face planuri cu tine, glumeste ca sa te faca sa zambesti si vrea sa construiasca amintiri impreuna cu tine. E inteligent si sensibil.

5. Are initiativa

Comportamentul unui barbat adevarat iti arata ca are initiativa. Nu asteapta sa rezolvi tu problemele, nu se teme de critici, ci infrunta situatiile si rezolva problemele.

6. Ia decizii dificile

Un barbat matur nu va lasa toate deciziile in seama partenerei lui. Dar, cand ia o decizie, incearca sa vada care sunt si punctele ei de vedere. Nu incearca sa o controleze, ci sa imbunatateasca situatia.

7. Isi asuma responsabilitatea pentru actiunile si deciziile lui

Nu o sa vezi vreodata in comportamentul unui barbat adevarat ca incearca sa dea vina pe tine incercand sa isi mascheze greselile. Recunoaste cand greseste, isi cere iertare, invata din greselile lui si incearca sa le indrepte.

8. Spune ce are de spus

Nu se teme si nici nu e timid cand trebuie sa spuna la ce se gandeste. Spune “Nu” fara frica atunci cand nu e de acord cu ceva. Te contrazice cand nu are aceeasi parere si nu se simte incorfortabil daca se dovedeste ca nu are dreptate. De asemenea, nu se fereste sa aduca suficiente argumente in favoarea lui, pentru ca te trateaza ca pe un egal.

9. Face orice e nevoie pentru a apara relatia

Uneori, prietenii si familia fac tot felul de remarci nepotrivite in legatura cu relatia voastra. Cum ar fi ca “nu va potriviti”. In astfel de cazuri, un barbat adevarat nu va ramane pasiv, ci va lua apararea relatiei. Chiar si cand e nevoie sa se confrunte cu ai lui. Asta inseamna ca se poate exprima in prezenta altora pentru a o proteja pe femeia pe care o iubeste.

10. Isi urmeaza pasiunile care nu te implica

Un barbat adevarat e preocupat de tot felul de lucruri, iar unele il pasioneaza cu adevarat. Relatia nu il defineste. Asa cum el iti ofera spatiu, tot asa si tu trebuie sa ii oferi spatiu pentru a se ocupa de lucrurile care ii plac cu adevarat. E increzator si ambitios. Lasa-l sa fie un barbat adevarat!

FOTO: Guliver

Citeste si: De ce sa nu iubesti un barbat imatur – Spune-i adio!