Cum sa ai parte de sex mai bun.

Se poate sa ai parte de sex mai bun. Intotdeauna e loc de mai bine. Chiar daca te simti bine cu partenerul tau, experimenteaza tot felul de senzatii de una singura si apoi spune-i si lui ce vrei!

Probabil ca pana acum ai tot auzit ca, pentru a avea parte de sex mai bun, trebuie ca, in primul rand, sa gasesti cea mai dantelata pereche de chiloti si sa incepi sa o porti in mod regulat, oricat de incomod ar fi. Apoi, sa faci exercitii kegel in fiecare zi si sa iei tot felul de tincturi pentru cresterea libidoului. Dar, nu! Expertii recomanda o metoda mult mai veche: sa petreci mai mult timp singura. Da, e vorba despre masturbare! Da-ti seama ce iti produce mai mare placere si practica acel lucru in mod regulat – singura sau cu un partener. Acesta este sfatul pe care il dau cei mai multi experti pentru a avea parte de sex mai bun, potrivit Oprah.com.

Sex mai bun cu ajutorul masturbarii

Masturbarea e o tema centrala in cartile cu sfaturi pentru un sex mai bun. Expertii spun ca femeile care fac acest lucru mai des au parte de sex mai bun si cu partenerii lor. Masturbarea creste dorinta sexuala, rezolva problemele legate de lubrifiere si ajuta in a avea mai des orgasm, spune Virginia Sadock, profesor doctor si psihiatru. Ea mai recomanda si fanteziile sexuale in timpul masturbarii.

Daca metoda clasica de masturbare e considerata foarte buna de cei mai multi experti in sex, altii prefera tot felul de optiuni hi-tech. “Cand o pacienta imi spune ca ajunge cu greu la orgasm sau ca se excita greu, prima intrebare pe care o pun este ce fel de vibrator are si cum il foloseste”, spune Lauren Streicher, profesor de obstetrica si ginecologie la o scoala de medicina din Chicago.

Odata ce gasesti o metoda care iti produce placere, expertii spun sa nu te opresti la ea. Scopul este sa fii cat mai relaxata si sa experimentezi senzatii diferite, pana cand afli cu ce anume te simti uluitor. Apoi, cand tu si partenerul tau faceti sex, spune-i si lui ce iti place cu adevarat.

FOTO: Guliver

Citeste si: Cum sa obtii efectele masturbarii fara sa o faci.