Cum sa intri cu dreptul intr-o relatie noua.

Daca ai cucerit un barbat cu potential, respecta cateva reguli ca sa intri cu dreptul intr-o relatie pe care ti-o doresti perfecta.

Nu e nimic care sa te entuziasmeze mai tare decat o noua relatie de dragoste . Iti aduce speranta ca ti se vor intampla multe lucruri frumoase si are si un strop de mister. Oricat de incantata ai fi de noua ta cucerire, e bine sa o iei incet si sa respecti cateva reguli, scrie Lovepanky.com.

Daca tocmai ai cunoscut un tip pe care il placi mult si vrei sa ai parte de un start perfect, respecta cateva reguli ca sa intri cu dreptul in aceasta relatie noua.

5 reguli de succes pentru o relatie noua

1. Intalniti-va des, dar nu prea des

Cand esti indragostita vrei sa petreci fiecare minut cu noul tau partener. E de inteles, esti foarte incantata. Dar, ca sa nu te plictisesti, nu exagera cu intalnirile. Daca va intalniti prea des o sa va schimbati vietile prea brusc. E grozav in primele doua saptamani, dar riscati sa fiti agasati de acest lucru in curand. Mai bine va vedeti o data sau de doua ori pe saptamana. Astfel, veti pastra dragostea si entuziasmul la un nivel ridicat mai mult timp. Totusi, daca nu va puteti stapani, vedeti-va mai des, cu grija!

2. Nu fi prea insistenta

Daca sunteti iubiti nu inseamna ca apartineti unul altuia. Daca vrei sa intri intr-o relatie cu dreptul, lasa-i timp si spatiu pentru el. Nu trebuie sa stii de la inceput chiar tot ce face. La inceput, esti o mica parte din viata lui. Si el, o mica parte din viata ta.

3. Nu ii face prea multe cadouri

Esti indragostita si te gandesti la el mereu? Ok, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii faci mereu cadouri. Oricum, nu de fiecare data cand vezi ceva dragut intr-un magazin. Cand relatia voastra va deveni mai serioasa, o sa ai o multime de ocazii sa il alinti cu daruri. Daca vrei neaparat sa ii arati ca il iubesti daruindu-i ceva, alege un cadou mic, personal si ieftin, la inceput. Cadourile extravagante sunt pentru mai tarziu.

4. Nu fi posesiva

Posesivitatea nu e niciodata buna intr-o relatie. E un semn de nesiguranta si gelozie. Nu uita ca relatia voastra e de-abia la inceput si nu ii poti cere iubitului sa nu se vada cu alti oameni. Oricat de geloasa ai fi din cauza placerii lui sa mearga la petreceri sau a timpului petrecut cu prietenii. Invata sa te controlezi. Posisivitatea poate incheia o relatie inainte ca ea sa inceapa bine.

5. Nu ii spune prea repede ca il iubesti

Doar pentru ca ai un nou iubit si esti entuziasmata nu inseamna ca trebuie sa ii spui atat de repede cele doua cuvinte magice. Daca ii spui prima ca il iubesti, o sa il faci sa se simta obligat sa iti spuna si el acelasi lucru. Chiar daca te iubeste si el sau inca nu o face – v-ati intalnit, totusi, doar de cateva ori – o sa fie putin stanjenitor. Ia-o incet, invata sa astepti. N-ar fi rau sa treaca doua-trei luni inainte sa ii spui ca il iubesti.

Pe scurt, ca sa intri cu dreptul intr-o relatie trebuie sa ai rabdare sa il cunosti, sa o iei incet si sa nu il complesesti cu prezenta ta. Pana la urma, orice relatie noua e foarte fragila.

Acum ca stii cum sa intri cu dreptul intr-o relatie noua, afla si Ce sa faci ca sa salvezi relatia.

FOTO: istockphoto.com