de ce te parasesc barbatii

De ce te parasesc barbatii si ramai intotdeauna singura? De ce nu esti intr-o relatie de cuplu? Descopera ce greseli faci tu si cum sa iti schimbi atitudinea si comportamentul ca barbatul pe care ti-l doresti alaturi sa te placa. Am aflat secretele de pe Your Tango!

V-ati cunoscut. V-ati placut. Apoi a fost oficial: ati devenit iubiti. Si deodata te-ai trezit tot singura-singurica. Afla de ce te parasesc barbatii si ce poti face ca el sa se intoarca la tine!

De ce te parasesc barbatii – 3 motive + solutii sa nu mai fi singura!

  1. Se simte obligat sa fie cu tine

Tu cu cata tragere de inima faci ceva daca esti obligata? Atunci cand un barbat se simte presat sa petreaca timp cu tine, sa-ti ofere afectiune, sa te iubeasca doar pentru ca iti este iubit si trebuie sa faca asta, conform titulaturii, pasiunea dispare!

E ceva gresit in a-ti dori ca el sa faca toate astea? Sigur ca nu! E ceva gresit in a-l presa sa faca toate astea daca nu are chef sau energie? Sigur ca da! Si va pleca! Iata de ce te parasesc barbatii!

  1. Are nevoie de spatiu si timp sa simta atractia

Si nu doar barbatii simt nevoia de a pleca cand simt presiunea lui “trebuie” sau “esti obligat sa”. Da-i spatiu si timp si-si va aminti ca te vrea, te doreste, te iubeste.

De ce te parasesc barbatii? Pentru ca nu le dai voie sa se distreze, sa se simta bine, sa fie totul “un joc”. Nu-l mai presa si vei vedea ca ar face orice sa fie cu tine!

  1. Nu se poate hotari daca sa fiti impreuna sau nu

Inainte de a pleca, orice barbat se intreaba: “Sunt obligat sa fiu in relatia asta sau sunt cu ea pentru ca imi place?”. Atractia e ceva natural. Atunci cand renunti la presiuni, se intampla firesc. Isi va aminti ca te place si ca are timp si chef de tine.

Daca exista chimie si conexiune intre voi doi, deja aveti ceva magic. Da voie acestei intimitati sa ghideze relatia. Nu mai incerca sa detii controlul, sa-l obligi sa faca tot ce vrei tu. Daca vrei sa detii controlul absolut, afla ca acesta e motivul de ce te parasesc barbatii!

Citeste si: Barbati de evitat. Mai bine singura decat cu unul ca ei!

Foto: Guliver