Dependenta de o relatie: 5 semne

Dependenta de o relatie este ceva cat se poate de periculos, iar foarte multe femei se trezesc in imposibilitatea de a renunta la ceea ce au. Este adevarat, daca iubitul tau arata foarte bine si te rasfata, nu vrei sa te gandesti ca intr-o buna zi exista riscul sa nu mai fiti impreuna.

Pe masura ce relatia voastra evolueaza, exista riscul ca tu sa te atasezi mai mult de el, decat el de tine, iar acest lucru iti poate dauna pe viitor.

Afla care sunt semnele ca esti dependenta de o relatie:

1. Iubitul tau ezita sa vorbeasca deschis despre ceea ce simte pentru tine

Iti doresti o relatie deschisa si bazata pe sinceritate, dar se pare ca iubitul tau este de alta parere. Daca sunt foarte dese momentele in care incearca sa te pacaleasca sau in care evita unele discutii, atunci sentimentele lui fata de tine nu sunt sincere. Ai nevoie de cineva care sa vorbeasca deschis cu tine, nu de un barbat care este indecis si care mereu inventeaza o scuza pentru a fugi de responsabilitati.

2. Are foarte multe momente in care insista sa schimbe felul in care esti

Iubitul tau nu este deloc multumit de unele lucruri pe care le spui sau le faci si insista sa schimbi cate ceva la tine. Daca ii faci pe plac, sansele ca el sa te adore mai mult sunt foarte mici. Relatia voastra nu se va indrepta intr-o directie mai buna, iar el in mod sigur va gasi mereu cate un motiv sa se planga de tine.

3. Doar tu iti arati afectiunea fata de el

De foarte multe ori, doar tu iti arati afectiunea fata de el. Chiar daca va cuibariti la un film de dragoste sau va imbratisati, iubitul tau pare cam reticent sau pare ca nu are o dispozitie prea buna pentru a se deschide mai mult in fata ta. Acesta ar putea fi un semn ca esti dependenta de o relatie si ca nu vei putea suporta prea usor o despartire.

4. Nu te prezinta parintilor sai

Iubitul tau nu te-a prezentat parintilor sai sau evita pe cat mai mult posibil acest subiect. Desi sunteti impreuna de ceva timp, incepi sa observi ca nu va indreptati in aceeasi directie. Acest lucru ar putea fi un semn ca tu il placi mai mult, iar el este inca nu isi poate da seama cat de mult te place sau ce vrea de la relatia voastra.

Te gandesti foarte mult la relatia anterioara? Invata sa-l recuceresti pe fostul iubit!