Cum ar fi sa mergi la o intalnire fara sa stii nimic despre el.

Ti-e greu sa iti imaginezi cum e sa mergi la o intalnire fara sa stii trecutul tipului cu care iesi? Ar putea fi chiar mai incitant!

Crezi ca stii cum decurgea o intalnire atunci cand parintii nostri erau tineri? Mai bine sau mai rau decat acum? Nu cred ca putem da un astfel de verdict. Dar putem spune cu certitudine ca situatia era diferita. Si asta pentru ca generatia noastra e altfel de cea a parintilor nostri. Tot ce facem zi de zi e diferit de acum 20-30 de ani. De la felul in care ne petrecem timpul liber, la modul in care interactionam unii cu altii si, evident, cu partenerul, scrie Elitedaily.com.

Hai sa ne intoarcem putin in timp. Atunci, intalnirile se desfasurau cu incetinitorul. Oamenii erau mai ancorati in prezent. Daca unele obiceiuri de la intalnirile din anii 70-80 nu erau asa grozave, pe altele nu ar fi rau sa le reintoducem in societatea moderna.

O intalnire cu un tip caruia ii stii doar numele? Se poate!

Inainte ca Google sa devina atat de prezent in vietile oamenilor si inainte ca “trasul cu ochiul” pe retelele de socializare sa ajunga un mod de viata, oamenii nu stiau nimic unii despre altii inainte in afara de nume, evident. Nu aveau acces la Facebook, Instagram sau LinkedIn. Asa ca erau nevoiti sa se descopere unul pe altul stand de vorba.

Si nu era deloc greu! Ai putea incerca o astfel de experienta si tu. Cand cunosti un tip care iti place, rezista tentatiei sa il cauti pe Facebook ca sa stii ce a facut in ultimul an. Si nu ii spune cum poate sa te gaseasca pe Internet! Poti sa speri ca nu e un ucigas in serie (glumesc!) si sa astepti sa il descoperi treptat, punandu-i intrebari. Daca ai aflat

Nerabdarea si emotia unei intalniri cu un tip despre care nu stii mai nimic o sa creasca atractia si chimia dintre voi.

Fii atenta la partener cand iesi cu el la intalnire!

Nu conteaza ca e prima intalnire, a doua sau intalnirea numarul 100. Nu fi distrasa, ci fii atenta la partenerul tau! Adica nu te uita pe smartphone, nu iti verifica mesajele, nu iti citi e-mailurile, nu raspunde la telefon daca nu e ceva urgent.

Interactiunea reala nu poate sa concureze nici pe departe cu cea prin retelele de socializare. E reala! Nu ramane blocata intr-o lume virtuala, in care publici pe internet numai ce vrei sa se stie despre tine. Mergi la o intalnire cu scopul clar de a fi complet sincera!

Putin romantism. Nu e demodat!

Povestile de dragoste exista. Inca. Stii ce leaga cuplurile ani si ani de zile? Poate n-ai sa crezi, dar este vorba despre romantism. Romantismul nu dispare de unul singur. Si, daca vrei sa fie prezent in viata ta, tu esti cea care il poate mentine viu. Nu deveni lenesa! Nu te gandi ca, odata ce l-ai cucerit pe barbatul pe care il placi, nu mai are rost sa faci gesturi romantice. Chiar si azi romantismul este sau ar trebui sa fie o prioritate. In ziua de azi intalnirile nu mai sunt asa romantice ca pe vremuri, asa ca nu uita de gesturi marunte care il pot face pe iubitul tau sa se simta bine. Si arata-i ca apreciezi gesturi similare din partea lui.

Acum ca stii ca se poate si fara internet intre voi, afla si cate ceva despre Codul bunelor maniere la intalnire.

FOTO: istockphoto.com