Iubire pe viata. Cum sa fii mai aproape de acest tel

E ceva de cautat pana gasesti barbatul care sa-si doreasca sa aiba o relatie de lunga durata, cu bune si cu rele, care sa-si doreasca sa-si intemeieze cu tine o familie si care, mai presus de toate, sa-ti jure iubire pe viata. Dar si cand il gasesti, e ca si cum ai castiga la loto o suma fabuloasa.

Cum stii ca barbatul de langa tine este capabil de o iubire pe viata? Popsugar.com ne ajuta cu cateva indicii. Daca indeplineste toate aceste conditii sau macar sapte din noua, poti sa fii sigura ca ai langa tine un partener la bine si la greu, pana la final.

Are grija sa fii fericita

Chiar daca asta consta in lucruri simple, cum ar fi sa te asculte dupa o zi grea de serviciu, sa iti faca un masaj relaxant sau, cine stie, sa pregateasca o cina delicioasa, cu preparatele tale preferate. Prioritatea lui este ca tu sa fii bine. Se pricepe de minune sa-ti satisfaca dorintele, oricat de banale sau de imposibile ar parea ele.

Vrea sa-si petreaca timpul liber cu tine

Te suna, iti trimite SMS-uri sau vine sa te ia de la serviciu, iar in drumul spre casa discutati despre cum v-a fost ziua. De obicei, un barbat care iubeste nu lasa sa treaca nicio zi fara sa petreaca timp cu partenera lui, macar pentru scurta vreme.

Nu considera sexul cel mai important atuu din relatie

Sigur ca adora sa faceti dragoste si sa experimentati pe acest plan, dar nu este de parere ca doar sexul reusit tine doi parteneri impreuna toata viata. Departe de el acest gand. De fapt, uneori, inseamna mai mult pentru el sa-i impartasesti pasiunile decat pasiunea.

Cand ia decizii majore iti cere parerea

Nu accepta un job nou fara sa te intrebe pe tine mai intai. Sau daca sunteti in cautarea unei case, el va lua in considerare si cat de avantajos este pentru tine din punct de vedere al distantei fata de serviciu. El stie ca hotararile se iau in doi, fie ca e vorba despre alegerea draperiei, fie ca este vorba despre alegerea vacantei.

Iubire pe viata: iti spune lucruri pe care nu le-a mai spus nimanui

Seara tarziu, cand toata lumea stie ca este cel mai potrivit moment pentru destainuri si aflarea multor secrete, el isi deschide sufletul si iti spune lucruri pe care nimeni nu le stie. Ca si cand ati fi cei mai buni prieteni. El asa te considera, iubita si, deopotriva, cel mai bun prieten al sau.

Nu flirteaza cu alte tipe

Are ochi doar pentru tine. O sa-ti dai seama de asta in timp. Si cand vei fi sigura ca el nu flirteaza cu alte femei, o sa rasufli usurata ca nu trebuie sa-l supraveghezi tot timpul.

Nu se supara sa vorbeasca despre viitorul lui sau al vostru

Daca vine vorba despre logodna, despre mutatul impreuna, despre achizitionarea unei locuinte, fii sigura ca acest barbat nu va cauta cea mai apropiata iesire de urgenta. S-ar putea sa nu fie intru totul de acord cu tine, dar cu siguranta va fi deschis la discutii si nu va evita subiectul.

Vorbeste frumos despre tine

Parintii lui, prietenul lui cel mai bun, rudele apropiate si cunoscutii stiu foarte multe despre tine si mai toate informatiile sunt de bine.

Radiezi in prezenta lui

Vrea si te trateaza ca pe regina lui. Bine, suna ca un cliseu, mai ales la inceputul fiecarei relatii. Partea cea mai frumoasa este ca, atunci cand este in prezenta ta, ii zambeste chipul. Iar tu te simti speciala, pentru ca stii ca esti aleasa lui.

O sa recunosti aceste 17 dovezi de dragoste mai importante decat “Te iubesc!”

Foto: Guliver