relatii amoroase Sex and the City

Cele mai bune profesoare pe tema “relatii amoroase” sunt fara-ndoiala personajele feminine din Sex and the City. Lectiile predate de ele sunt esentiale pentru fetele care viseaza la o relatie (aproape) perfecta!

Desi “Sex and the City” s-a terminat in februarie 2004 ori de cate ori vreau sa ma relaxez imi pun cate un episod cu Carrie, Samantha, Charlotte si Miranda. Lectiile despre relatii amoroase pe care le-am invatat de la ele mi-au prins bine, iar astazi am descoperit cateva dintre ele foarte bine punctate pe thesimplyluxuriouslife.com!

Relatii amoroase: 4 recomandari “predate” de fetele din Sex and the City

Relatii amoroase – Amintesteti cine esti. Samantha Jones a spus la un moment dat “Te iubesc, dar ma iubesc mai mult pe mine”. Cand esti intr-o relatie este esential sa nu te schimbi dramatic in functie de cel de langa tine si sa nu uiti care sunt valorile tale.

Compatibilitatea joaca un rol important, insa timingul nu ar trebui neglijat.

Relatii amoroase – Cauta pe cineva care e pregatit sa fie intr-o relatie. Timingul este esential cand vine vorba de succesul unei relatii. Daca o persoana e gata de ceva serios, iar cealalta vrea doar un om care sa-i fie aproape, dar continua sa-si vada de propria agenda sociala atunci sansele ca relatia sa reziste sunt foarte mici. Carrie a avut constant aceasta problema cu Big care nu era pregatit sa fie cu ea si apoi cu Aiden, cand lucrurile au stat taman pe dos. Compatibilitatea joaca un rol important, insa timingul nu ar trebui neglijat.

Relatii amoroase – Gaseste-ti egalul! Meriti sa ai un partener, nu un… proiect pe care sa-l imbunatatesti. Cu alte cuvinte cand devii adult iti doresti sa fii cu o persoana cu care ai mai multe asemanari decat diferente, pasiuni similare si respect pentru relatia dintre voi. Si partea cea mai importanta dintre toate: trebuie sa fii sigura pe tine, dar si pe cel de langa tine. Nu trebuie neaparat sa aveti acelasi nivel educational (daca-i luam de exemplu pe Steve si Miranda), dar ar fi bine sa aveti macar ambitii apropiate.

Relatii amoroase – Bazeaza-te din cand in cand pe intuitia prietenelor. Tu esti singura care trebuie sa ia decizia finala, dar uneori o prietena buna poate avea o imagine mai clara asupra lucrurilor din viata ta. Asta nu inseamna ca trebuie sa asculti orbeste orice opinie, dar n-ar strica sa tii cont de ele cand faci alegeri importante. Miranda a vorbit cu Carrie atunci cand voia sa renunte la jobul ei si sa se mute la Paris cu Aleksandr Petrovsky si bine a facut.

Citeste si “Lectii de viata si stil inspirate de Sex & The City”!

Foto: cinemagia.ro