Nu te iubeste cu adevarat? Cum iti dai seama ca nu este barbatul potrivit

Foarte multe persoane au tendinta sa isi complice viata, sa analizeze fiecare mesaj primit sau fiecare conversatie avuta si sa traga concluzii gresite, ceea ce inseamna ca viata lor amoroasa nu va fi intotdeauna pe placul lor, scrie yourtango.com. Crezi ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat? Inainte sa faci unele greseli, ar fi bine sa-i analizezi gesturile si sa incerci sa iti dai seama daca ceea ce banuiesti este adevarat. 

Expertii in relatii sunt de parere ca este destul de usor sa iti dai seama daca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat. In primul rand, daca te respecta si isi doreste sa fie cu adevarat cu tine, el isi va da interesul ca totul sa mearga bine intre voi. Se va asigura ca nu apar probleme in relatie si va face eforturi sa rezolve orice neintelegere.

Cum iti dai seama ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat

Exista barbati carora le plac jocurile si aproape totul este o distractie pentru ei, dar, daca iubitul tau te iubeste cu adevarat, va incerca sa se implice trup si suflet in relatie. Traiesti cu impresia ca iti ascunde ceva sau ca se intalneste cu alta femeie? Intreaba-te de unde vin aceste intrebari: au o baza reala, adica ai vazut sau auzit lucruri care iti dau de gandit, sau sunt doar temerile tale?

Relatiile sunt destul de complicate si nimeni nu detine reteta fericirii in cuplu, insa trebuie sa intelegi ca o relatie inseamna sa lucrezi in echipa, sa ai pe cineva care sa-ti fie alaturi la bine si la rau si sa ai parte de cele mai frumoase momente din viata ta.

Daca vrei sa iti dai seama care sunt sentimentele lui pentru tine, este suficient doar sa fii atenta la detalii si sa-i analizezi comportamentul. In cazul in care este interesat de o relatie serioasa cu tine, iti va fi destul de usor sa-ti dai seama de acest lucru. Un barbat care isi doreste cu adevarat o relatie va pune foarte multe intrebari, va participa activ la discutii si va retine detalii importante din viata ta. Mai mult decat atat, va face compromisuri pentru tine si isi va dori sa petreceti cat mai mult timp impreuna. Va tine minte ce ii povestesti si va avea grija ca tu sa fii fericita.

Crezi ca nu te iubeste cu adevarat si traiesti cu impresia ca el nu este barbatul potrivit pentru tine? Daca are ganduri serioase cu tine, nu va anula planurile in ultimul moment si nu iti va ascunde lucruri importante. In plus, un barbat care te iubeste cu adevarat nu are secrete fata de tine.

Te doare sufletul si ti-e greu sa respiri doar la gandul ca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat? Pe moment o sa ti se para imposibil, dar pe viitor iti vei da seama ca nu trebuie sa lupti pentru iubirea unui barbat care nu te respecta si nu te vrea in viata lui.

Daca ti-a placut articolul care te ajuta sa iti dai seama daca iubitul tau nu te iubeste cu adevarat, iata si un articol cu semne ca ai intalnit barbatul perfect!

Foto: Guliver