relatie cu probleme cuplu

Te-ai trezit peste noapte intr-o relatie cu probleme? Nu esti nici prima nici ultima persoana care trece printr-un astfel de impas. Si nici nu trebuie neaparat sa tai din radacini orice legatura cu respectivul om!

Cand te intalnesti pentru prima data cu oamenii acestia iti vor prezenta toate calitatile lor. Ei vor fi de acord cu tine, chiar daca de fapt nu sunt. Poate dura cateva luni bune pana cand vei realiza ca ai ajuns intr-o relatie cu probleme cu o prietena sau cu un iubit.

Insa din fericire exista si solutii prin care sa-ti imbunatatesti o relatie cu probleme. E important sa iei lucrurile incet in relatiile romantice si cu amicii. Pana cand vei ajunge sa cunosti persoana reala, nu te gandi la casatorie si nici nu pune bazele unei afaceri cu ea.

Relatie cu probleme: descopera si rezolva!

O astfel de legatura poate provoca suparari inutile

Subliniind aceste aspecte negative nu trebuie sa judeci neaparat persoanele implicate. Trebuie doar sa le constientizezi pentru a actiona in consecinta. E usor sa elimini definitiv un om din viata ta, insa e mai bine sa incerci sa gasesti o solutie pentru a rezolva problemele dintre voi.

Unii oameni promit sa te ajute, dar uita sa o faca. Ei vor sa fie in preajma ta, insa nu ajung niciodata la timp la intalniri si uita sa-si onoreze orice angajament pe care si-l iau fata de tine.

Cum te afecteaza aceasta relatie cu probleme: Persoanele nesigure pe ele se vor simti neiubite si puse adesea pe un loc secund. Daca faci parte din grupul lor vei incepe sa crezi ca totul se intampla numai din vina ta si daca tu ai fi mai buna si ceilalti vor deveni mai flexibili. Prin urmare, aceasta relatie cu probleme poate provoca suparari inutile si vei ajunge inevitabil sa te plangi celorlalti despre iubitul/prietena ta.

Relatie cu probleme – Cum ar trebui sa rezolvi aceasta problema: Trebuie sa setati limite ferme si clare, impreuna. Data viitoare cand persoana respectiva face o programare cu tine, explica-i ca timpul tau este valoros si ca, daca nu este acolo in 15 minute de la ora stabilita, vei trebui sa pleci. Pe acelasi principiu trebuie sa actionezi si daca faceti ceva impreuna, iar cel cu care ai discutat sa-ti imparti treburile nu si le indeplineste.

Foto: Thinkstock