Sex uimitor. Cum sa-ti schimbi modul de a gandi ca sa-ti placa amorul.

Sex uimitor? Exista! Atat timp cat scapi de fricile tale cele mai ascunse si iti explorezi fanteziile! Chiar si cand vine vorba de sex, tu esti cel mai mare dusman al tau!

Digitalizarea conexiunilor dintre oameni a dus, treptat, la sentimente de izolare si goliciune. Prin urmare, desi, teoretic, avem acces la mai multe legaturi, ne lipsesc profunzimea, intimitatea si dragostea. Si azi, mai mult decat oricand, conexiunea dintre doi parteneri de cuplu este deficitara. Vrem o dragoste autentica si profunda, vrem interactiuni intense si vrem sex uimitor. Cu atat mai mult cu cat citim peste tot “cum se face”.

Ce te impiedica sa iti placa sexul

Melissa Ambrosini, speaker motivational, a scris pentru Mindbodygreen.com despre ce ne impiedica sa avem parte de acest sex uimitor pe care ni-l dorim atat de mult: frica! Asadar, cea care te impiedica sa te conectezi cu iubitul tau si sa faceti sex asa cum va doriti amandoi este frica sau, mai exact, vocea ta critica interioara. Frica iti spune sa stingi lumina, frica iti spune ca te-ai ingrasat si ca nu mai arati bine, ca ar trebui sa iti sugi burta, ca sa nu o vada el, ca nu ar trebui sa mai mananci, ca arati oribil. Iti vine sa crezi ca iti spui toate astea? Cand le vezi scrie cu negru pe alb par cuvinte urate, dar sunt lucrurile pe care ti le spui zilnic atunci cand te critici.

Melissa spune ca, pentru a te bucura de sex uimitor, trebuie sa iti schimbi radical modul de a gandi. Renunta la dialogurile interioare negative si alege sa te iubesti, pentru ca dragostea este starea ta naturala. Fa orice e nevoie ca sa te iubesti din nou.

Cum sa gandesti ca sa faci sex uimitor cu iubitul

1. Fii constienta

Invata sa devii constienta de ce iti transmite criticul tau interior. Atat timp cat nu esti constianta de cat de negativ este dialogul care se tine in mintea ta, e aproape imposibil sa rezolvi ceva in acest sens. Primul pas este sa devii constienta, poate chiar sa iti notezi lucrurile negative pe care ti le spui.

2. Inchide-i usa criticului din mintea ta

Odata ce constientizezi de ce e in stare criticul din mintea ta si de faptul ca te impiedica sa faci sex uimitor, ai ocazia sa ii inchizi usa in nas! Cuvantul cheie este “alegerea”.

3. Alege dragostea

Odata ce nu ii mai permiti criticului cel mai mare al tau sa iti invadeze mintea, te poti intoarce catre inima ta si poti alege dragostea in schimbul fricii. In acel moment, nu te vei mai teme de felul in care arati sau de felul in care te poate percepe partenerul si, da, poti avea parte de sex uimitor odata ce scapi de aceste bariere mentale.

FOTO: Guliver

Citeste si: 10 lectii despre sex de la Samantha din Sex and the City.