sa fii implinita sentimental

Cand vine vorba despre dragoste si relatii, probabil ca ai citit deja despre ce trebuie sa faci inainte sa te implici intr-o relatie serioasa sau ce trebuie sa faci dupa o despartire, dar cum ramane cu perioada pe care o petreci alaturi de iubitul tau? Daca vrei sa fii implinita sentimental, este bine sa stii ce sa faci si ce sa nu faci intr-o relatie, scrie elitedaily.com. 

Relatiile sunt destul de complicate in ziua de azi, foarte multe persoane au tendinta sa insele, se ajunge greu la incredere sau siguranta, iar sentimentele sunt deseori confuze. Mai mult decat atat, esti bombardata cu prejudecati, asa ca, daca vrei sa fii implinita, este bine sa stii cum sa te comporti cu iubitul tau.

Vrei sa fii implinita sentimental? Ce sa faci si ce sa nu faci!

1. Cand vine vorba despre comunicare

Comunicarea este foarte importanta intr-o relatie, asa ca, daca vrei sa fii implinita sentimental, mesajele de “Buna dimineata!” sau “Noapte buna!” nu trebuie ignorate. Incearca sa nu ignori mesajele pe care le primesti de la iubitul tau, mai ales ca el poate sa vada ca esti activa pe retelele de socializare. Este important ca iubitul tau sa te considere cea mai importanta persoana din viata lui, iar la fel trebuie sa simti si tu, ca el este cea mai importanta persoana din viata ta.

2. Cand vine vorba despre intalniri

Indiferent de cat timp sunteti impreuna, este important sa intelegeti faptul ca intalnirile romantice sunt foarte importante, iar prea multe nopti petrecute in casa, in fata televizorului, pot distruge romantismul. Desigur, momentele pe care le petreceti in intimitate sunt foarte frumoase, dar este important sa aveti si intalniri planificate.

3. Cand vine vorba despre exprimarea sentimentelor

Poate ca nu consideri acest lucru foarte important, dar trebuie sa iti exprimi constant sentimentele fata de iubitul tau. Nu te gandi ca acest obicei a devenit invechit si nu iti face griji ca este posibil sa fii prea romantica. Nu se poate spune ca exista gesturi exagerate atunci cand vine vorba despre exprimarea deschisa a sentimentelor.

4. Cand vine vorba despre hobby-uri

Fiecare persoana are anumite pasiuni, dar, atunci cand esti implicata intr-o relatie, este de bun augur ca hobby-urile voastre sa devina comune. Evita sa pastrezi distanta fata de iubitul tau daca consideri ca activitatile pe care le desfasoara nu iti plac. Sunt parte din viata lui asa ca va aprecia daca vei incerca sa ii fii alaturi! Este important sa petreceti cat mai mult timp impreuna si sa va simtiti bine.

5. Cand vine vorba despre emotii

Foarte multe persoane au tendinta sa se interiorizeze, sa pastreze un scut in fata sufetului. Daca esti implicata intr-o relatie, este important sa stii ca ai sustinerea iubitului tau. Evita sa te inchizi in tine si nu iti fie teama sa vorbesti despre orice iti trece prin minte. In dragoste nimeni nu trebuie sa judece sau sa fie judecat.

6. Cand vine vorba despre individualitate

Sa fii implicata intr-o relatie nu inseamna sa te pui pe planul doi, asa ca este recomandat sa te implici in continuare in activitatile care iti plac si sa fii putin… egoista. Cu toate acestea, trebuie sa fii dispusa sa-ti ajuti iubitul neconditionat si sa fii alaturi de el ori de cate ori are nevoie de tine. Aceeasi regula se aplica si in cazul lui.

Citeste totul si despre singura abilitate care te ajuta sa salvezi o relatie!

Daca ti-a placut acest articol, da like pe pagina noastra de Facebook sau aboneaza-te la newsletter si o sa gasesti acolo si mai multe astfel de informatii!

Foto: Guliver