corp ideal muschi

Vara a intrat pe usa, doar cateva zile despartindu-ne de perioada numai buna de mare, piscina si alte locuri in care o sa-ti arati silueta. De ce nu ai avea un corp ideal, care sa te faca sa te simti bine?

In loc sa incerci sa fii pur si simplu mai slaba pentru sezonul de plaja, vara asta te sfatuim sa te axezi pe tonifierea corpului, care te va face sa arati superb intr-un mod sanatos si sa ai un corp ideal! Asadar, sa vedem de ce e mai bine sa fii tonifiata, nu slaba.

Un corp ideal in aceasta vara

1. Nu e nicio indoiala ca atunci cand iti pui ceva in minte, ai sanse uriase sa duci la bun sfarsit acel lucru. In exemplul relatat de mindbodygreen.com, o iubitoare a sportului isi povesteste experienta: „In urma cu doar cativa ani, abia puteam face cateva genuflexiuni si m-am simtit slaba, fara speranta. Astazi pot face pana la 100 de exercitii solicitante!“. Adevarul este ca o activitate sportiva constanta iti da increderea in tine de care ai atata nevoie. Un corp ideal e cel care te face sa te simti invingatoare!

2. Cine nu vrea mai multa energie, pentru a realiza tot ce si-a dorit pe parcursul unei zile? Vestea buna e ca antrenamentele constante nu doar ca-ti intaresc corpul, dar iti asigura necesarul de energie zilnic. Comparativ cu o cura de slabire, care te seaca de energie si te predispune unei stari proaste, varianta tonifierii corpului prin sport devine extraordinara!

Corp ideal: Mai multi muschi, mai putina grasime

3. Masa musculara te ajuta sa arzi mai multe calorii. Daca te concentrezi sa-ti maresti masa musculara, in detrimentul pierderii kilogramelor, vei arde mai multe calorii si, de fapt, iti vei face un serviciu. Astfel, tesutul adipos se va diminua si vei putea manca totusi mai mult, gratie faptului ca faci sport.

4. Daca scopul tau e sa ai un corp ideal, frumos lucrat, nu sa fii pur si simplu slaba, vestea buna e ca nu te vei priva de alimentele care-ti plac atat de mult si de hobby-urile tale si vei face fata in forma provocarilor de zi cu zi.