Flirtati, flirtati, dar e posibil ca relatia sa devina serioasa?

In ziua de azi, sa flirtezi si sa crezi ca e posibil ca relatia sa devina serioasa pare mai dificil decat sa avansezi in cariera sau sa faci unele lucruri pe care nu cu mult timp in urma nu le credeai posibile, scrie elitedaily.com. Relatiile sunt destul de complicate, asa ca trebuie sa fii atenta la semne si sa actionezi atunci cand crezi ca ai o sansa. 

Nu este ceva gresit sa flirtezi cu un barbat si sa crezi ca e posibil ca relatia sa devina serioasa. Daca poti, asteapta sa vezi cum evolueaza situatia si nu te mai forta sa faci anumite lucruri care nu te caracterizeaza.

E posibil ca relatia sa devina serioasa?

In primul rand, inainte sa iti faci anumite idei gresite, trebuie sa incerci sa iti dai seama daca esti o optiune sau o prioritate in viata unui barbat. Un flirt nu duce de cele mai multe ori la o relatie serioasa, insa acest lucru nu inseamna ca nu ai nicio sansa sa incepi o relatie. Este bine sa fii atenta la semne, pentru ca sunt cateva lucruri care te pot ajuta sa iti dai seama daca e posibil ca relatia sa devina serioasa.

Daca barbatul cu care flirtezi isi face timp pentru tine si este atent la tot ceea ce ii comunici inseamna ca ai sanse destul de mari ca relatia sa devina serioasa. In schimb, daca gaseste mereu scuze sa nu se vada cu tine si nu vorbiti frecvent, sunt sanse destul de mari ca totul sa ramana la stadiul de flirt.

Este important sa stii ce il atrage la tine

Inainte sa incerci sa transformi un flirt intr-o relatie serioasa, este important sa stii ce il atrage pe acel barbat la tine. Intreaba-te de ce isi doreste sa vorbiti, de ce vrea sa petreceti mai mult timp impreuna si de ce nu te refuza atunci cand ii propui sa va intalniti. Barbatii isi pierd destul de repede interesul, asa ca trebuie sa existe un motiv pentru care el iti acorda in continuare timp si atentie. Este indragostit de tine, vrea o relatie pe termen lung sau doar sa flirtati din cand in cand?

Vei simti cand vei intalni barbatul potrivit pentru tine

In majoritatea cazurilor, daca tu crezi ca ai intalnit barbatul potrivit pentru tine, vei simti acest lucru inca de la primele interactiuni. Nu va mai fi necesar sa iti pui foarte multe intrebari si nu va mai fi cazul sa iti faci griji ca el nu este atras de tine. Vei simti ca este potrivit pentru tine din simplul motiv ca te vei simti bine in compania lui. In plus, daca exista o atractie puternica intre voi, nu ar mai trebui sa ai motive de indoiala. Incearca sa ai mai multa incredere in tine si nu ezita sa iti asculti mai mult intuitia.

Un barbat care te iubeste te va pretui si daca nu vei avea o dispozitie buna

Cu totii avem zile bune si zile mai putin bune, insa barbatul potrivit pentru tine te va pretui chiar si atunci cand nu ai o dispozitie buna. Se poate intampla sa ai o zi mai proasta, sa te confrunti cu unele probleme sau sa ai schimbari de dispozitie, insa, daca este cu adevarat atras de tine, el te va iubi in continuare. Daca te apreciaza pentru ceea ce esti, poti sa fii sigura ca el este barbatul perfect pentru tine. In plus, dupa o zi incarcata la munca, vei simti nevoia sa iti petreci timpul alaturi de o persoana deosebita din viata ta, asa ca este bine sa fii atenta la semne si sa faci alegerile potrivite. Sunt foarte multe lucruri care iti pot indica ca e posibil ca relatia sa devina serioasa, asa ca nu mai sta pe ganduri si actioneaza asa cum crezi ca este bine!

Iata si un articol despre puterea seductiei sau arta de a flirta fara cuvinte. Fa-l sa fie doar al tau!

Foto: Guliver