Motive pentru care femeile insala

Cand vine vorba despre relatii, foarte putine femei pot spune ca sunt cu adevarat fericite si implinite. Si atunci cauta fericirea in afara cuplului! Lipsa atentiei sau a afectiunii sunt doar doua motive pentru care femeile insala. Totusi, astfel de actiuni nu sunt deloc salvatoare, pentru ca multe dintre femeile care insala sunt in continuare captive intr-o relatie care nu duce prea departe si astfel ajung sa piarda foarte multi ani din viata lor.

Infidelitatea este un subiect foarte sensibil, iar acest lucru se intampla din cauza ca partenerul de cuplu nu mai ofera foarte multa afectiune sau atentie. Este clar ca foarte multe femei ajung sa insele pentru ca nu se mai simt iubite sau pentru ca se simt neglijate de partenerul de viata, potrivit elitedaily.com.

Motive pentru care femeile insala

1. Lipsa iubirii

Pe primul loc pe lista cu motive pentru care femeile insala se afla lipsa iubirii. Ele au nevoie sa fie iubite si trebuie ca partenerul lor sa isi exprime des sentimentele fata de ele. O relatie in care sentimentele lipsesc complet nu mai este deloc una satisfacatoare, iar femeile ajung sa caute iubirea in bratele altor barbati.

2. Partenerul de cuplu este foarte secretos

Un alt motiv pentru care foarte multe femei ajung sa insele este acela ca partenerul de cuplu este foarte secretos. Ti s-a intamplat pana acum ca iubitul tau sa se ascunda de fiecare data cand primeste un mesaj sau de fiecare data cand ii suna telefonul? Ei bine, afla ca foarte multe femei ajung sa creada ca sunt inselate si vor sa se razbune. Ele ajung sa insele tocmai pentru ca se gandesc ca partenerul de cuplu are o aventura.

3. Partenerul de cuplu isi petrece mai mult timpul cu prietenii

Pare sa nu fie un motiv foarte serios, dar foarte multe femei sunt dezamagite cand partenerul de cuplu isi petrece mai mult timpul cu prietenii decat cu ele si din acest motiv ele ajung sa insele. Nu se mai simt importante si nu mai primesc atentia de care au nevoie, iar aceste exemple reprezinta doua motive pentru care foarte multe femei ajung sa isi tradeze partenerul de cuplu.

4. Nu mai sunt satisfacute din punct de vedere sexual

Viata sexuala este foarte importanta intr-o relatie de cuplu, iar foarte multe femei ajung sa insele din cauza ca nu mai sunt satisfacute din punct de vedere sexual. Mai mult, unele dintre ele ajung sa creada ca partenerul de cuplu are o relatie sexuala cu altcineva, din moment ce atunci cand acesta vine acasa nu mai este la fel de deschis si de tandru.

5. Lipsa increderii

Lipsa increderii ar trebui sa se afle pe primul loc pe lista cu motive pentru care femeile insala. Foarte multe reprezentante ale sexului frumos ajung sa insele atunci cand partenerul de cuplu nu le mai ofera atentia de care au nevoie, cand se simt neglijate din cauza ca partenerul este foarte rezervat in privinta anumitor lucruri sau cand pur si simplu nu mai exista comunicare deschisa in relatie.

Afla totul si despre karma negativa in iubire si cum reusesti sa o schimbi!

Foto: Guliver