aplicatii pentru slabit femeie gimnastica

Telefonul mobil nu mai este de mult doar un instrument de comunicare. Aparatul, din ce in ce mai sofisticat, a devenit o component de baza in viata proprietarului! Mai nou, il poti transforma si intr-un “antrenor de fitness” gratie unor aplicatii pentru slabit care iti “ajuta”silueta.

Cu atatea posibilitati in era internetului, este foarte usor sa gasesti aplicatii pentru slabit pe care sa le instalezi pe telefonul mobil si care sa te ajute la orice, inclusiv sa pierzi din calorii. Pentru ca piata abunda in astfel de aplicatii pentru slabit, specialistii de la Facultatea de Medicina a Universitatii Texas le-au ales pentru tine pe cele mai relevante si le-au clasificat in trei mari categorii.

Aplicatii pentru slabit care te ajuta sa pierzi in greutate

Fooducate. Aici vei primi clasificari pentru alegerile alimentare pe care le faci, de la A (foarte bine) pana la D (rau), plus alternative sanatoase de alimente, bazate pe greutatea ta, pe inaltime, sex si ce dieta ti-ai propus sa urmezi.

Aplicatii pentru slabit – Lose It! Cu ajutorul ei poti crea propriul plan de salbire, bazat pe numarul de kilograme de care ti-ai propus sa scapi. Acesta iti va urmari atat aportul de calorii, cat si modul in care le arzi.

MyFitnessPal’s Calorie Counter este un scanner de cod de bare care iti permite sa afli imediat numarul caloriilor pe care urmeaza sa le consumi si elementele nutritive din fiecare aliment.

Aplicatii pentru slabit daca ai nevoie de un antrenor

Fitbit. Te ajuta sa faci un bilant saptamanal al numarului de calorii pe care le-ai ars, al kilometrilor pe care i-ai parcurs si al kilogramelor pe care le-ai pierdut sau, dimpotriva, le-ai castigat.

Aplicatii pentru slabit – Fitocracy. Este aplicatia care te ajuta sa fii motivata in procesul de slabire si sa impartasesti progresul tau si celorlalti, pe retelele de socializare. De asemenea, te pune in legatura cu antrenori virtuali care te vor ajuta sa iti duci sarcinile la bun sfarsit.

MapMyFitness. In afara de functiile clasice – arderea caloriilor si supravegherea exercitiilor fizice, aceasta aplicatie poate fi sincronizata cu multe dintre aparatele de fitness ca sa-ti monitorizezi efortul depus.

Aplicatii pentru slabit – Runtastic te ajuta sa afli cate calorii ai ars, dar si distanta, viteza sau cat dai la pedale cand mergi cu bicicleta. Aplicatia iti traseaza pe o harta ruta parcursa, astfel incat cei apropiati sa te poata gasi ca sa faceti sport impreuna.

Noom Coach: Weight Loss. Aceasta aplicatie urmareste atat numarul de calorii pe care il consumi, precum si exercitiile fizice pe care le faci si iti ofera astfel un antrenor personal virtual care te va motiva si iti va oferi feedback imediat. Tot cu ajutorul acestei aplicatii vei gasi si articole de fitness si nutritie.

Aplicatii pentru slabit in caz ca esti in cautarea unor provocari

Charity Miles. Fiecare kilometru pe care il parcurgi te ajuta sa strangi mai multi bani sunt apoi donati unor organizatii pe care le alegi chiar tu. Esti platita cu 10 dolari pentru o mila de mers pe jos si cu 25 de doalri penyru fiecare mila alergata sau parcursa la pas.

Aplicatii pentru slabit – Couch to 5K. Deloc surprinzator, aceasta aplicatie este destinata celor care au foarte putine activitati fizice sau carora le lipsesc cu desavarsire. In doar trei luni, antrenorii virtuali si planurile puse la cale de acestia te vor pregati de marea cursa de cinci kilometri.

Runtastic Six Pack: Abs Trainer. Aplicatia iti sugereaza sa alegi din 20 de exercitii de fitness diferite si te asigura ca in numai 10 zile, abdomenul va fi tonifiat.Vei primi ajutor si indrumare pentru fiecare dintre exercitii care sunt adaptate grupelor de muschi pe care vrei sa ii lucrezi.