Uneori, doar privindu-l in ochi stii ca el e alesul

Va stiti de ceva ani si aveti o relatie frumoasa. In ce te priveste, simti ca are cele mai bune intentii si face tot ce ii sta in putere sa te faca fericita. Si cu toate astea, nu stii daca EL e alesul. Iata cum iti dai seama!

Sa-ti gasesti jumatatea nu e treaba usoara. Problema e ca femeile, din dorinta de a face cea mai potrivita alegere, utilizeaza o metoda mai putin eficienta: se concentreaza pe defecte. In procesul de selectie, eliminarea barbatilor cu defecte este benefica, dar nu intotdeauna. Focusandu-te pe partile negative ale unei persoane, vei uita sa pui in balanta si partile sale pozitive.

Astfel, iti scapa printre degete barbatul visurilor tale, pe care il descalifici din prima, fara sa-i dai vreo sansa. Invata sa-l analizezi, sa-l asculti si sa-i citesti printre randuri gandurile si vei sti ca el e alesul tau. Iata cum!

1. Te face sa razi cum doar el stie

Este un tip care stie sa faca glume bune in orice situatie si, la nevoie, se foloseste de autoironie ca sa depasiti momente stanjenitoare?

Simti ca doar cu el razi cu inima si te dor obraji de la atata entuziasm? Umorul face bine unei relatii.

Ti s-a intamplat sa radeti amandoi dupa o cearta inutila, dar „racoritoare“? E semn ca vrea sa mergeti mai departe pe acelasi drum. Rasul e una din portitele de salvare pe care un cuplu le poate folosi cand trece prin situatii dificile.

2. Iti respecta opiniile

Un barbat care stie ca intr-o relatie sunt doi oameni diferiti, care au aspiratii si viziuni diferite, tine cont de parerea ta in aproape orice situatie.

Ii dai de inteles ca iti doresti ca lucrurile sa fie altfel decat le vede el? Daca iubitul tau nu doar ca renunta la opinia lui, dar incearca sa respecte coordonatele tale ca sa iasa ce iti doresti, e un om cu suflet mare. Si ar putea sa fie alesul tau.

3. E langa tine, la bine si greu

Cand ai nevoie de un umar pe care sa plangi, iubitul tau e foarte aproape de tine si are pregatite cele mai bune vorbe de alinare.

La fel si cand vrei sa impartasesti cu cineva bucuria unei promovari, de exemplu. E acolo, te asculta, se bucura si e mandru de tine. Acesta este un semn clar ca el e alesul.

4. Isi respecta promisiunile

Cand un barbat isi da cuvantul si se tine de promisiunea facuta, in proportie de 99%, poti fi sigura ca alegerea este una sanatoasa.

Tine-l langa tine si apreciaza-l. Asemenea barbati se gasesc greu si cei mai multi sunt luati deja.

5. Te incurajeaza sa evoluezi

De cand ati inceput relatia simti ca ai facut multe progrese si ti-ai indeplinit multe visuri. Bine, la unele nici nu te gandeai. Credeai ca nu meriti sa visezi asa departe.

Dar el, iubitul tau te-a incurajat sa-ti iei inima in dinti si curajul in maini si sa incerci sa fii mai buna in tot ceea ce faci.

A crezut in tine si te-a vazut asa cum nici mama ta nu a facut-o. Si cata dreptate a avut ca te-a impins de la spate!

6. Ai ce invata de la el

Cand discutati, te uimeste cu cat de multe stie despre orice. E ca o enciclopedie si asta te impulsioneaza sa citesti mai mult si sa vrei sa inveti lucruri noi, ca sa-i poti tine pasul.

El te place asa cum esti si n-ar vrea sa te schimbe pentru nimeni in lume, dar tu simti constant nevoia sa ii demonstrezi ca poti mai mult. Iar el observa si apreciaza toate eforturile tale.

Iti cauti alesul? S-ar putea sa fie la doi pasi!

Foto: Guliver