Clar, Coachella este unul dintre cele mai mari si ravnite festivaluri de muzica din lume datorita line-up-ului atat de interesant, dar si datorita divelor de street style care reusesc ca de fiecare data sa ne surprinda cu tinute care mai de care mai sic si sofisticate. Iar ca sa fim in ton cu vara ce sta sa apara, ti-am pregatit o selectie inedita cu cele mai cool outfituri de la Coachella 2018.

Coachella 2018

Anul acesta, vedeta incontestabila a festivalului a fost Beyonce care a reusit si de aceasta data sa faca un show incendiar cu niste tinute sexy, pe masura, custom – made de designerul casei de moda Balmain, Olivier Rousting.

Am spus deja ca festivalul de muzica Coachella este cel care marcheaza inceputul verii datorita vibe-ului pozitiv pe care il emana si a oamenilor super cool si fashion care iau parte la acest eveniment, atat de iubit si urmarit in toata lumea. O sursa inspiratie, tinutele de festival de la Coachella iti arata cum sa iti construiesti outfitul de vara, astfel incat sa te asiguri ca vei fi in tendinte si super cool, in lunile ce urmeaza.

Urmareste cele mai stylish si cool aparitii ale divelor de la Coachella 2018 si inspira-te pentru propria selectie de tinute de festival si de vara.

Dar dincolo de toate astea, ce s-a intamplat in multimea de fani a fost cu adevarat inspirat. Iata cateva tinute de festival care sunt de-a dreptul de pomina si care iti arata ca moda nu mai tine cont de reguli, mai ales la un festival de muzica.