tinuta office

Tinuta office pentru femeile care au functii de conducere poate fi si stylish, nu doar corecta si in ton cu regulile de birou. Afla trucurile care te ajuta sa o alegi corect in ambele variante.

Cand vine vorba de tinuta office pentru femeile cu functii de conducere lucrurile stau putin diferite decat in celelalte cazuri. Moda este cat se poate de permisiva in general, iar codurile vestimentare nu mai inseamna in 2015 ce insemanu in urma cu un deceniu. Cu toate astea, atat barbatii, cat si femeile din fruntea companiilor inca trebuie sa respecte un set de reguli destul de stricte, spre deosebire de colegii lor.

tinuta office

Desigur, asta nu inseamna ca tinuta office trebuie sa fie atat de inradacinata in regulile de conduita pe care ti le impune functia, incat sa iti stearga complet personalitatea. Iata cum poti aborda o tinuta office stylish, dar si incadrata perfect in dress code-ul de birou.

Tinuta office destinata femeilor cu functii de conducere poate fi si stylish, nu doar impunatoare!

1. Poarta sacouri cu umeri proeminenti

Este probabil cel mai vechi truc de stil folosit de catre femeile cu functii de conducere pentru a-si invalui siluetele intr-o aura impunatoare. Te vor avantaja la fel de mult atat blazerele masculine cu umeri proeminenti si croi amplu, cat si cele cambrate.

tinuta office
Blazer Mango, 399 lei, mango.com.

2. Abordeaza accesorii cat mai discrete si cat mai putine.

In acest caz accesoriile minimaliste sunt cea mai buna alegere. Poti opta pentru un ceas cu un design cat mai simplu care se va potrivi oricarei tinute de birou.

tinuta office
Ceas Asos, 130 euro, asos.com.

3. Jongleaza cu detaliile pantofilor

Poate singurele accesorii care iti permit sa jonglezi mai mult cu detaliile intr-o tinuta sunt pantofii. Poti alege dintr-o varitate ampla de modele din catifea, piele intoarsa, piele de sarpe sau lac, cu toc stiletto sau toc gros.

tinuta office
Pantofi Zara, 169 lei, zara.com.

4. Nu purta altceva decat genti de dimensiuni mari

La fel ca in cazul blazerelor cu umeri proeminenti, dimenisunile si rigiditatea aparenta inspira autoritate. Asa ca opteaza mereu pentru genti office de dimensiuni mari. Sunt practice si destul de versatile pentru a le combina si intr-o tinuta de zi smart casual.

tinuta office
Geanta Zara, 199 lei, zara.com.

Deoarece stim ca e greu sa ai doua garderobe, una pentru job si alta pentru timpul liber, ne-am gandit sa-ti oferim cateva solutii prin care sa te bucuri de doua ori mai mult de hainele pe care ti le cumperi.

Foto: zara.com, asos.com, mango.com.