prima zi de scoala a Printului George

Emotionat si imbracat la patru ace, fiul lui William si al ducesei Catherine a facut azi primii pasi catre scoala si si-a cunoscut atat invatatoarea, cat si colegii de clasa. Micul elev a fost insotit de tatal lui, Ducele de Cambridge. Iata cum a fost in prima zi de scoala a Printului George!

In aceasta saptamana, Familia Regala Britanica a avut multe motive de sarbatoare. Pe de o parte, Kate ne-a dat marea veste ca este din nou insarcinata si ca urmeaza sa aduca pe lume al treilea copil, iar azi, in prima zi de scoala a Printului George, Ducii de Cambridge au trait, cu siguranta, emotiile unui nou inceput alaturi de primul lor nascut.

De cine a fost insotit

In prima zi de scoala a Printului George, in varsta de patru ani, William si-a tinut fiul de mana si i l-a prezentat directoarei scolii. Fiul lui Kate intra in clasa pregatitoare la o scoala privata din sud-vestul Londrei, Thomas’s Battersea, care costa 20.000 de lire sterline pe an.

Via Rebecca English

A post shared by Prince George of Cambridge 💜 (@princegeorgepictures) on

Put your hands up if you survived Monday and Tuesday🙌 #princegeorge

A post shared by Prince George (@princegeorge_cambridge) on

Prima zi de scoala a Printului George si o uniforma… sic

Pentru acest eveniment important din viata lui, nepotul printesei Diana a purtat uniforma scolii Thomas’s Battersea, adica pantaloni scurti bleumarin, o camasa albastra, pulover in V si, bineinteles, pantofi negri cu sosete asortate. El va fi cunoscut sub numele de George Cambridge, dupa titlul nobiliar al parintilor sai. Usor morocanos in prima zi de scoala a Printului George, fiul lui Kate a trebuit sa se trezeasca devreme, mai ales ca tatal sau l-a adus la scoala in jurul orei noua, dar s-a purtat respectuos la indemnul lui William si s-a prezentat repede in fata cadrelor didactice.

One shot of whiskey please. #princegeorge

A post shared by Prince George (@princegeorge_cambridge) on

Kate nu i-a fost alaturi

Intrucat are greturi matinale, la fel ca la sarcinile precedente, Kate nu a putut sa fie alaturi de fiul ei. A fost emis un comunicat de presa de catre Palatul Kensington, in care se explica lipsa Ducesei de Cambridge de la acest eveniment: „Din pacate, Ducesa de Cambridge este in continuare indispusa, așadar nu a fost posibil sa-l insoteasca pe Printul George in prima zi de scoala“.

George this morning.

A post shared by Prince George of Cambridge 💜 (@princegeorgepictures) on

Printul George este cel de-al treilea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii si va face parte dintr-o scoala mixta, care se axeaza pe arte, sporturi si activitati in aer liber. Educatia formala de lunga durata va avea la baza regula „sa fii bun“, un principiu esential in cadrul acestei institutii.

Daca ti-a placut articolul despre cum a fost in prima zi de scoala a Printului George, te poate interesa si: Kate Middleton este din nou insarcinata. Familia Regala Britanica se mareste!

Foto si video: Instagram/Facebook