Vara, temperaturile ridicate iti provoaca disconfort si te lasa fara energie, asa ca nu este indicat sa petreci ore in sir in bucatarie. Daca iti doresti sa mananci ceva sanatos, gustos si foarte usor de preparat, poti oricand sa incerci aceste retete care nu necesita coacere, scrie health.com.

Nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu ai suficient timp sa te relaxezi sau ca nu ai o alimentatie sanatoasa, pentru ca aceste retete care nu necesita coacere sunt perfecte pentru a fi servite in zilele caniculare!

iaurt cu fructe de padure

Retete care nu necesita coacere

1. Iaurt cu fructe de padure

Te intrebi cum poate fi acest iaurt atat de special? Iaurtul are foarte multe beneficii asupra sanatatii, iar fructele de padure contin foarte multi nutrienti si substante necesare organismului. Daca vrei sa fie mai dulce, este suficient sa adaugi miere pentru a-l indulci si, daca vrei sa consumi mai multe proteine, poti sa adaugi cateva alune sau nuci.

INGREDIENTE

4 lingurite de miere

1 cutie de iaurt

capsune

fructe de padure

nuci sau alune

PREPARARE

Amesteca cele patru lingurite de miere impreuna cu iaurtul, apoi pune fructele de padure si capsunele in boluri si adauga un strat de iaurt peste ele. Adauga din nou fructe de padure si un strat de iaurt, iar la final presara nuci sau alune macinate.