Pages: 1 2

rochii cu spatele gol

Ce nu e la vedere, e extrem de provocator! Iar succesul celebrelor rochii cu spatele gol se bazeaza tocmai pe acest lucru. Gwyneth Paltrow este dovada vie ca poti juca doua roluri diferite purtand aceeasi piesa. Partea din fata a rochiei este cuminte, dar spatele aproape in intregime descoperit.

rochii cu spatele gol
Gwyneth Paltrow prefera sa poarte rochii cu spatele gol

Rochii cu spatele gol – Gwyneth Paltrow in Lanvin

Rochiile cu decupaje ametitoare au devenit noile obsesii ale cuceritoarelor moderne. Decolteul adanc a fost inlocuit de crapaturi ample care lasa picioarele la vedere si de spatele gol.

Recenta aparitie a actritei Gwyneth Paltrow o confirma! Vedeta a ales o rochie Lanvin din colectia primavara-vara 2015 pentru premiera filmului Mortdecai, ce ruleaza si la noi in cinematografe din 23 ianuarie.

Ce trebuie sa stii cand porti rochii cu spatele gol elegante:

1. Pastreaza intregul look intr-o nota simpla, minimalista;

2. Mergi pe coafuri naturale sau prinde-ti parul intr-o coada sau un coc bine finisat pentru a lasa descoperit punctul de interes: spatele!

3. Accesoriile ideale pe care sa le porti: o pereche de cercei candelabru cu pietre daca vrei un aer glam. Sau o pereche de creole aurii supradimensionate pentru un look sexy.

4. Incaltamintea poate deveni o bijuterie in sine: alege sandale pretioase cu pietre sau cristale.

Foto: Guliver.

Pages: 1 2