Frumusetea care nu se demodeaza in timp – ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHER

Avatar1
De Gavrila Alina
26 iun. 2020

noua colectie pentru femei si barbati care ilustreaza frumusetea pantofilor – ECCO NEW NATURA BY ECCO LEATHERde la ECCO Leather – o tabacire vegetala a pielii care isi schimba infatisarea itimpoferindu-i acesteia un aspect natural si unic.

ECCO NEW NATURA by ECCO Leather da fiecarui pantof un aspect original, deoarece pielea isi va schimba gradual look-uldintr-un material usor, fresh, cu un aspect curatintr-o piele maturacu o culoare mai intunecata.

Culorile nude vor fi mereu in trend

Aceasta inovatie de la ECCO Leather iti garanteaza ca niciun pantof din aceasta colectie nu va arata la fel cu un altul. Fiecare pereche de pantofi va prelua din originalitatea si personalitatea celui care o poarta. Aceasta piele se regaseste atain colectia ECCO NEW NATURA de femei, casin cea de barbati.

combinatie intre materialele naturale si inovatie

Inspirati de culorile si de imaginea dura, neiertatoare a desertului, pantofii ECCO NEW NATURA de la ECCO Leather au la bazastiinta din spatele procesului natural de deteriorare al pantofilorVopseaua naturalaextrasa din arboricoloreaza pielea oferindu-inuanta sa originala

Un alt beneficiu este ca ECCO Leather lucreaza cu materialeraw, naturalepentru a crea o piele inovatoare, de cea mai bunacalitate.

Expunerea la procesul natural de oxidare

Pantofii din colectiile ECCO NEW NATURA te vor face sa descoperiprocesul natural de oxidare atunci cand pielea este expusa la conditiile atmosferice – luminavant si umiditateFiecare pantofva capata o nuanta unica datorita nivelelor diferite de luminamiscare si umiditate la care este expusFiecare purtare va lasa o amprenta unica. Pantofii tai iti vor amintiastfel, de toatemomentele frumoase petrecute impreuna cu ei.

Explozii de culori

Pentru a evidentia frumusetea colectiei ECCO NEW NATURA de la ECCO Leather, pantofii creati din aceasta piele se vor remarca prinexplozii de culori deschiseinclusiv sireturi colorate

Colectia este disponibila online pe ecco-shoes.ro si imagazinele ECCO din tara.