Uita de problema transpiratiei excesive cu Ducray Hidrosis Control

1
De Gavrila Alina
2 sept. 2019

Cu totii stim ca transpiratia este acel proces natural benefic prin care organismul isi regleaza temperatura. Daraceasta reactie fiziologica ne creeaza o stare de disconfort, cel putin la nivel psihologic.

Atunci cand ne simtim stresati, cand facem sport sau cand este foarte cald afara, este absolut normal sa ne aparabroboane de sudoare pe frunte, sa ni se umezeasca axilele, talpile si palmele. Dar exista persoane care indiferent de starea de spirit, de vremea de afara sau de cat de mult efort fizic fac intr-un anumit interval de timp se confrunta cu acest proces fiziologic. Afectiunea se numeste hiperhidroza si mai este cunoscuta si drept transpiratie excesiva

Aceasta stare afecteaza aproximativ 5% din populatie¹ si poate avea un impact considerabil  asupra calitatii vietii celor care sufera din cauza ei. In unele situatii, poate declansa stari de anxietate sau chiar depresie.

Cei care se confrunta cu aceasta problema stiu cat de importanta este identificarea unor produse eficace care saajute la reglarea activitatii glandelor sudoripare, responsabile de transpiratia abundenta

Putem tine sub control transpiratia excesiva(hiperhidroza) ?

Antiperspirantele locale care contin saruri de aluminiu reprezinta ingrijirea primara pentru hiperhidroza localizata. Spre deosebire de deodorantele menite sa mascheze mirosurile neplacute produse de transpiratie, antiperspirantele sunt eficace contra transpiratiei, ceea ce s-a dovedit in mai multe studii clinice controlate.

Cand sarurile intra in contact cu transpiratia, cresterea pH-ului in zona respectiva determina precipitarea, care formeaza un dop la deschiderea glandelor sudoripare, incetinindu-le activitatea.

Acesta este unul dintre ingredientele active ce se regasesc in produsele din gama DUCRAY HIDROSIS CONTROL : roll-on si crema

    In compozitia lor se mai regasesc: ricinolat de zinc(deodorant natural, eficace, care neutralizeaza mirosurile neplacute), amidon de orez (ingredient activ natural absorbant) si citrat trietilic (previne mirosurile prin actiune antibacteriana, inhiba enzimele bacteriene reponsabile de degradarea componentilor transpiratiei ce produc mirosul neplacut). 

DUCRAY HIDROSIS CONTROL ROLL-ON : oferaprotectie eficace timp de 48 de ore impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute, nu contine alcool, nu lasa urme albe si ofera o senzatie de confort, cu efect nelipicios. 
DUCRAY HIDROSIS CONTROL CREMA : este un antiperspirant crema pentru maini si talpi, cu efect hipoalergenic. Nu contine alcool etilic si are o formulatransparenta si placuta

Pentru mai multe informatii despre produsele dermato-cosmetice Ducray, acceseaza: www.ducray.com/ro-ro.  

¹ Prevalenta si povara bolii In cazul hiperhidrozei la populatia adulta. M. Augustin et al., 2O13