ACTRESS, MODEL, Awesomeness Festival

Sunt foarte entuziasmata pentru ca in acest weekend voi lua parte la Awesomeness Festival in calitate de speaker!

Sunt foarte entuziasmata pentru ca in acest weekend voi lua parte la Awesomeness Festival in calitate de speaker!

ACTRESS, MODEL, Awesomeness Festival

Cateodata stau si ma gandesc cat de mult s-a schimbat viata mea in ultima perioada! Ani de zile am lucrat din zori si pana in seara pentru proiectele de televiziune in care eram implicata. Traiam intr-o goana perpetuta: somn – platou de filmare – somn – platou de filmare.
Cand m-am trezit si am realizat cat de mult ma instrainasem de mine insami si de ceea ce imi doream cu adevarat sa fie viata mea, initial m-am speriat. Apoi am realizat ca totul e foarte simplu: depinde doar de mine sa am o viata exact asa cum imi doresc. Si asta s-a intamplat!

Nimeni in afara de noi nu ar trebui sa ne decida viata!

Sunt fericita acum pentru ca fac ceea ce imi doresc, pentru ca am controlul propiului trai si nu ia altcineva decizii pentru mine. Timpul trece altfel acum – sunt mult mai organizata si implicit am cand sa iau parte la o multime de activitati la care in trecut nici macar nu visam.
In “noua mea viata”, nu numai ca aceste evenimente au devenit parte din traiul meu, dar ceea e absolut fascinant e ca din “eleva” am devenit chiar “profesor”. Am mers in ultimii ani la o multime de cursuri de dezvoltare personala, am fost la scoli intrenationale unde mi-am perfectionat tehnica de mindfulness si m-am ocupat foarte serios de pregatirea mea profesionala in domeniul coachingului.

Discurs la un festival international!

Am intrat intr-o lume noua si am cunoscut foarte multi oameni! Povestile pe care le-am aflat sunt absolut fascinante si din toate am avut ceva de invatat.
Asa am aflat si de Awesomeness Festival – unul dintre cele mai importante evenimente de dezvoltare personala din lume. Este un festival care aduna o incredibila comunitate de oameni care schimba vieti si vizionari care transforma viitorul din ceva imprevizibil intr-o oportunitate: sunt antreprenori, angajati, artisti, lideri, oameni cau au inovat domeniile in care lucreaza, oameni de success nu numai profesional, ci si personal.
Din 2010, cand a avut loc prima editie, si pana acum printre speakeri au fost peste 500 de CEO ai unora dintre cele mai importante companii din lume, scriitori de best-seller-e, artisti multi-premiati, speaker-i de la TED, afaceristi de success, celebritati internationale! Anul trecut, de exemplu, castigatoarea premiului Oscar Patricia Arquette a tinut un discurs!
La editia din acest an, care are loc la Dubrovnik, in Croatia – e primul an cand festivalul e organizat in Europa! – cine credeti ca va tine un discurs? EU!!!!

Invitatia neasteptata

Sunt incredibil de mandra de asta!!!! Povestea e simpla: voiam sa merg ca simplu participant, iar ei m-au invitat ca vorbitor! Ca sa merg la festival, m-am inscris pe site-ul lor, asa cum face toata lumea. Doar ca am avut ulterior surpriza sa aflu ca organizatorii ma invita sa tin un speach!
Cand am aplicat ca participant, eram foarte entuziasmata pentru ca urma sa cunosc o multime de oameni, din societati diferite, cu experiente de viata minunate!
Cand am primit insa nu numai acceptul de a participa, ci invitatia din partea organizatorilor – au facut o cercetare a biografiei mele si pe baza ei mi-au ales sa devin speacker – am trait un sentiment incredibil! Sunt foarte incantata si mandra, dar am si emotii pentru ca voi spune povestea transformarii din viata mea in fata unor oameni care la randul lor ar trecut prin experiente incredibile! Discursul meu se numeste “De la falsa perfectiune, la libertatea perfecta” si este una dintre cele mai sincere radiografii ale vietii mele.
Sunt mandra ca particip la Awesomness Festival, iar ceea ce mi se pare si mai important e ca invitatia de la ei echivaleaza cu o garantie a reusitei: daca ai incredere in tine, chiar poti sa-ti schimbi viata!!!! Poti sa fii linistit, fericit, implinit, poti sa cuceresti lumea daca iti propui asta si daca lupti zi de zi sa fii onest cu tine si sa nu-ti tradezi idealurile. Nu uitati asta, nu va indoiti de propriile puteri: intr-o zi poate veti ajunge sa va spuneti povestea la Awesomness Festival!